مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: بررسی‌های جدید از اولین سیارک میان‌ستاره‌ای این احتمال را تشدید می‌کند که شاید این جرم حاوی آبی متعلق به سیستم ستاره‌ای دیگری باشد.

سیارک

براساس گزارش BBC، سرعت و مسير حركت اين جرم عجيب و غريب كه در 19 اكتبر 2017 براي اولين بار رصد شد، نشان مي‌دهد از نقطه‌اي فراتر از سامانه خورشيدي زمين آمده‌است.

بدنه اين جرم هيچ نشانه‌اي از نزديك شدن به خورشيد از خود نشان نمي‌دهد و همين موضوع احتمال وجود آب را در اين جرم كاهش  مي‌دهد. اما نتايج مطالعات جديد نشان مي‌دهند شايد مقداري آب زير لايه ضخيم و كربني سطح سيارك به دام افتاده باشد.

اين نتايج پس از آن به دست آمد كه محققان تلاش كردند با استفاده از تلسكوپ‌هاي راديويي وجود سيگنال‌هاي راديويي در اين تكه سنگ سيگار مانند را بررسي كنند. اخترشناسان پروژه ابتكاري Breakthrough Listen فركانس‌هاي مختلف راديويي را به اميد يافتن نشانه‌اي از حيات بيگانه روي اين سيارك مورد بررسي قرار دادند اما در نهايت نتايج نشان دادند اين تكه سنگ كاملا طبيعي است و هيچ ردپايي از تلاش بيگانگان براي برقراري ارتباط با زمين در آن مشاهده نمي‌شود.

علاوه بر اين محققان دريافتند سيارك اوموآموآ نور خورشيد را باز مي‌تاباند و شباهت زيادي به اجرام يخي سامانه خورشيدي زمين دارند كه از پوسته‌اي خشك برخوردارند. تحقيقات بيشتر نشان داد ميليون‌ها سال قرار گيري در معرض تشعشعات كيهاني باعث شده تا لايه‌اي كربني در خارج از بدنه يخي اين جرم تشكيل شود تا در مواجهه با خورشيد در امان بماند.

محاسبات پيشين نشان داده‌بودند طول اين جرم 10 برابر بيشتر از عرض آن است و اگرچه هنوز محاسبه دقيقي از طول اين سيارك به دست نيامده،‌اما دانشمندان طول آن را دست‌كم 400 متر تخمين مي‌زنند.

کد خبر 393029

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فضا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha