همشهری آنلاین: نماینده ولی فقیه در ارتش گفت: ویژگی فرمانده مطلوب در نیروهای مسلح رفتار انسان مدارانه و بزرگوارانه با نیروهای زیردست است.

ارتش

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی روز چهارشنبه در دومین همایش علمی و کاربردی الگوی مطلوب فرماندهی نظامی در چشم انداز تمدن نوین اسلامی(در افق 1404) با تاکید بر فرهنگ سازمانی دفاعی که در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری نیروی هوایی ارتش برگزار شد، با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک فرا رسیدن دهه مبارک فجر در سال 1357، اظهار کرد: نخستین ویژگی فرماندهی مطلوب از نگاه و منظر مقام معظم رهبری برخورداری فرمانده از ایمان و معنویت است و امکان ندارد فرماندهی غیر دینی بتواند مدیریت دینی کند.

نماینده ولی فقیه در ارتش توضیح داد: عزم و اراده راسخ ویژگی دوم یک فرمانده مطلوب و انقلابی است، یعنی فرمانده باید روی اهداف محکم باشد، آموزش های روزآمد به تنهایی کافی نیستند، لازم است در کنار ایمان عزم راسخ هم باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ادامه داد: صبر و استقامت و توکل به خدا سومین ویژگی فرماندهی مطلوب است، فرمانده ای که اینگونه باشد از تهدید و تحریم دشمنان نمی هراسد و بر موانع غلبه می یابد.

محمد حسنی اضافه کرد: فرمانده باید توکل به خدا داشته باشد و متوکل واقعی باید موحد باشد و در توکل خود ثابت قدم باشد و کسی که اینگونه باشد نگاهش را از خارج بر می دارد و به داخل و ظرفیت های خودش نگاه می کند، تاریخ این انقلاب به ما نشان داد که هر جا که به خدا اعتماد کنیم خدا هم به ملت ما نظر لطف داشته است.

وی تصریح کرد: خودسازی فردی ویژگی دیگر یک فرمانده مطلوب است، یعنی فرمانده باید خودساخته و کارآمد باشد، اگر کسی که خودساخته نباشد و سرچشمه اوصاف و ویژگیهای مطلوب نباشد، قطعا نمی تواند بر نیروهایش تاثیرگذاری مثبت داشته باشد.

رفتار انسان مدارانه و بزرگوارانه با نیروهای زیر دست

نماینده ولی فقیه در ارتش در ادامه خاطرنشان کرد: ویژگی دیگر فرمانده مطلوب رفتار انسان مدارانه و بزرگوارانه با نیروهای زیردست است، فرمانده یا مدیر و مسئولان باید روابط کریمانه با فرودستان داشته باشد، متاسفانه گاهی در این حوزه از سوی برخی افراد شاهد برخوردهای غیر مودبانه و غیرمومنانه هستیم که این با روحیه انقلابی و مشی اسلامی همخوانی ندارد.

محمدحسنی تاکید کرد: فرمانده باید در دسترس نیرو باشد، فرمانده پدر زیرمجموعه است، آیا پدر خود را از دسترس فرزندان خارج می کنند. این یک مسئولیت اساسی در فرماندهی دینی است، چراکه ما مدیران انقلابی در قبال مردم مسئولیت داریم.
وی با اشاره به اینکه فرماندهی امری تشریفاتی نیست، فرماندهی یک نوع خدمات است کسی که مسئولیت خدمت گذاری را دارد، خود را از زیردست پنهان نمی کند، و مسئول پیشرفت یگان خود در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری نیز هست.

امیر سرتیپ خلبان «حسن شاه‌صفی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان «مهدی هادیان» فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری و حجت الاسلام و المسلمین «سید احمد قاضی» رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا از جمله افراد حاضر در این همایش هستند.

براساس این گزارش، هدف اصلی این همایش تبیین الگوی نظامی مطلوب از منظر فرمانده معظم کل قوا با تاکید بر فرهنگ دفاعی سازمانی است.

شناخت چالش های فرهنگی فرماندهی مطلوب در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نقش فرماندهی مطلوب نظامی در اقتصاد مقاومتی، مولفه‌های فرمانده الگو از دیدگاه فرمانده معظم کل قوا، جایگاه مدیریت جهادی در الگوی مدیریت مطلوب فرماندهی نظامی و رهبری نظامی از دیدگاه مقام معظم فرماندهی کل قوا و مولفه‌های فرهنگ دفاع سازمانی از منظر مقام معظم فرماندهی معظم کل قوا از جمله محورهای برگزاری این همایش یکروزه است.

کد خبر 397073

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha