به گزارش بي بي سي، نام او نخستین بار در سال ۲۰۱۵ به صدر اخبار جهان راه یافت هنگامی که شرکت تحت مدیریت او یک شبه قیمت یکی از داروهای ضروری حاملان ویروس اچ آی وی را از ۱ دلار به ۷۵۰ دلار افزایش داد و برای مدتی به لقب "منفورترین مرد آمریکا" منسوب شد.
شکرلی، ۳۴ ساله، روز جمعه (نهم مارس - ۱۸ اسفند) هنگامی که قاضی دادگاه بروکلین، نیویورک، حکم نهایی او را قرائت میکرد گریه کرد.
وی به علت ارسال گزارشهای مالی جعلی به سرمایهگذاران و پنهان نگهداشتن زیانهای هنگفت دو شرکت سرمایهگذاری تحت مدیریتش، در دادگاه مجرم شناخته شد و اکنون باید ۷ سال به زندان برود.
بسیاری هنوز نام او را از سال ۲۰۱۵ (سه سال پیش) به یاد دارند؛ هنگامی که او شرکت داروسازی تورینگ را تاسیس کرد و سپس امتیاز یک داروی ضد انگلی برای مبتلایان به ویروس اچآیوی را خریداری کرد و بلافاصله بهای آن را یک شبه ۵۰۰۰ برابر کرد و برای هر یک قرص ۷۵۰ دلار قیمت گذاشت.
بهای داروی داراپریم که زمانی ۱ دلار برای هر قرص بود، در سال ۲۰۱۵ به بهای ۱۳.۵ دلار (سیزده دلار و پنجاه سنت) رسیده بود اما شرکت تورینگ ناگهان این قیمت را به ۷۵۰ دلار افزایش داد.
شرکت تورینگ در ماه اوت سال ۲۰۱۵ فروش انحصاری این دارو را که داروی اختصاصی برای درمان توکسوپلاسموز در آمریکاست به دست آورده بود و سپس آن را به قیمتی عرضه کرد که به گفته سازمانهای حمایت از بیماران، آن را عملا از دسترسی بسیاری از نیازمندان خارج کرد.
این اقدام باعث شد تا این شرکت هدف انتقاد شدید قرار بگیرد و حتی هیلاری کلینتون، که در آن زمان تحت عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ فعالیت میکرد، تصمیم به افزایش شدید بهای این دارو را خطرناک توصیف کرد و خواستار تعیین سقفی برای سودبری از داروهای اساسی شد.
نظر شما