به گزارش ایرنا، امیر سرلشکر ستاد سید عبدالرحیم موسوی روز سه شنبه در مراسم نوزدهمین سالروز شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی و 110 شهید شاخص نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت یاد شهیدان و شهید صیاد شیرازی و شهید آوینی، شهدا را الگو برای مقاومت در برابر استکبار و جنایتکاران در جهان دانست.
وی افزود: مردم برای شهدا به ویژه صیاد دلها، سنگ تمام گذاشتند و در سراسر کشور روحیه قدرتمند مردم ما، نظامی ها را یاری می کند.
موسوی ادامه داد پایبندی مردم به استقلال کشور و نظام جمهوری اسلامی را شاهد هستیم و این وصف زیبا را در کاروان راهیان نور در مناطق عملیاتی که خانواده ها حضوری چشمگیر داشتند دیدیم.
فرمانده ارتش گفت: مادر 4 شهید در یادمان شهدای زید به من گفت که اگر باز هم فرزند دیگری می داشتم تقدیم رهبری می کردم.
موسوی افزود: این مادر توصیه کرد که ما پشتیبان ولایت فقیه و رهبر انقلاب باشیم و من هم همین توصیه را به همه همکاران می کنم.
فرمانده ارتش گفت: دشمنان جاهلانه آدرس غلط برای قدرت ایران می دهند قدرت ما آن چیزی نیست که آنان می گویند قدرت ما در اتکا مردم به خدا و گام برداشتن در مسیر حق و فطرت انسان ها و ماندن در مسیر یاد ارزش ها از جمله بزرگداشت مقام شهداست.
موسوی ادامه داد هر کس در راه خدا و برای رضای خدا کار کند خدا پشتیبان اوست و این فلسفه قدرت و سربلندی ملت ایران است.
در این مراسم سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح از فیلمنامه سریال شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در سال 97 با همکاری مرکز سینمایی دفاع مقدس و سیما فیلم تهیه می شود رونمایی کرد. همچنین فرماندهان لوح و تمبر یادبود این فیلمنامه را نیز امضا و مهر کردند.
در این مراسم فرماندهان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی از اپلیکیشن و سایت خبری شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در سالروز شهادت این امیر دوران دفاع مقدس رونمایی کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی از شهدای ترور و یکی از فرماندهان دلیر و فرهیخته و برخوردار از دانش بالایی بود که توانست در دوره های مختلف حیات خویش به عنوان فردی تاثیرگذار خدمت های ارزشمندی انجام دهد.
وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از مجاهدانی بود که در شکل گیری انقلاب اسلامی نقشی بی بدیل داشت و در احیای ارتش ایران و هماهنگی میان ارتش و سپاه نقشی ارزشمند ایفاء کرد و در تمامی صحنه های جنگ تحمیلی به دفاع از کیان این مرز و بوم پرداخت.
با پایان یافتن جنگ تحمیلی، صیاد شیرازی در مهرماه 1368 هجری خورشیدی به درخواست رییس وقت ستاد فرماندهی کل نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم رهبری به معاونت بازرسی کل نیروهای مسلح انتخاب شد.
وی در شانزدهم فروردین 1378 هجری خورشیدی درجه سرلشکری خود را از مقام معظم رهبری دریافت کرد، اما تنها چند روز از این منصب نگذشته بود که در بیست و یکم فروردین ماه در مقابل منزل مسکونی خویش در تهران مورد هدف عناصر ضد انقلاب قرار گرفت و به شهادت رسید.
موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در بزرگراه شهید حقانی تهران واقع است.
نظر شما