به گزارش ايرنا، شکر سفید با نام تجارتی تصفیهخانه قند، چای سیاه بدون اسانس با نام تجارتی کوزه طلایی، چای کوزه اردیبهشت، چتی کومه، آب معدنی با نام تجارتی ایرانداد، نمک خوراکی یددار با نام تجارتی سودمند و کیک روغنی با نام تجارتی سانلی، ساچی و کبیتا از جمله فرآوردههای غذایی هستند که پروانه استاندارد آنها باطل شده است.
همچنین زعفران رشتهای با نام تجارتی حمید110، قند کله شکسته با نام تجارتی نامآوران از جمله دیگر کالاهایی هستند که پروانه استاندارد آنها به دلیل غیر استاندارد بودن ابطال شد.
محمودرضا طاهری مدیر کل اداره کل استاندارد استان تهران، با اشاره به بازرسیهای انجامشده از واحدهای فعال در صنعت غذا گفت: پروانه استاندارد محصولات یاد شده ماه گذشته باطل شده است.
وی به نظارت جدی بازرسان استاندارد در سال گذشته در طرحهای ویژه رمضان و نمایشگاههای بهاره اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از 2500 مورد نمونه برداری صورت گرفته و کارشناسان به صورت جدی بر محصولات غذایی نظارت داشتند.
طاهری افزود: در این رابطه موارد زیادی توقیف، اعلام جرم، اخطار، تذکر و جمعآوری محصولات غیراستاندارد توسط بازرسان استاندارد انجام شده است.
وی همچنین از صدور 25 پروانه استاندارد برای فرآوردههای غذایی در جریان بیش از 18هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی مواد غذایی در استان تهران در سال گذشته خبر داد.
در سال گذشته بیش از 23 جلسه کمیته علایم برای بررسی پرونده فرآوردههای غذایی توسط اداره کل استاندارد استان تهران برگزار شده که در مجموع، 176 پروانه صادر و 70 پروانه ابطال و تعلیق شده است.
نظر شما