براساس گزارش ساينس الرت،مركز كنترل و پيشگيري از بيماريها به تازگي نموداري از نرخ خودكشي در هر ايالت آمريكا را منتشر ساختهاست كه نشان ميدهد آمريكاييها در هر گروه سني، از 10 تا 75 ساله، دست به خودكشي ميزنند.
اين دادههاي جديد تنها چند روز پس از خودكشي يك طراح مد 55 ساله، كيت اسپيد و يك سرآشپز و مجري مشهور تلويزيوني، آنتوني بوردين 61 ساله منتشر شدند. يافتهها نشان ميدهتد مرگ ناشي از خودكشي بخشي از روندي بزرگتر و دردسرسازتر است.
به گفته آن شوشات معاون مديركل مركز كنترل و پيشگيري از بيماريها در آمريكا، افراد ميانسال بيشترين تعداد ارتكاب به خودكشي را دارند، و بيشترين تعداد قرباني خودكشي نيز به اين گروه تعلق دارد.
به گفته متخصصان بسياري از اين مرگهاي ميانسالي ميتواند با اضطراب شديد ناشي از شغل و پول و مشكلات كلانتر اقتصادي كه در سطح كشور در جريانند در ارتباط باشد. نرخ خودكشي ارتباطي تاريخي با ركود اقتصادي دارد، هرزمان ركود شدت ميگيرد خودكشي نيز افزايش پيدا ميكند و برعكس.
اما مشكلات اقتصادي تنها دليل نيست. خودكشي درحال حاضر دهمين عامل مرگ و مير در آمريكا به شمار ميرود، مشكلي كه در كنار آلزايمر و مصرف بيش از اندازه مواد مخدر رو به افزايش گذاشتهاست.
به گفته شوشات، خودكشي ميتواند براي هركسي رخ دهد از اين رو مهم است كه به اعضاي خانواده و وابستگاني كه در زندگي دچار استرسي شديد شدهاند،توجه نشان داد. بيشتر قربانيان خودكشي كه اين مركز از سال 2015 تا 2016 دنبال كردهاست،سابقه هيچ بيماري رواني نداشتهاند.
علاوه بر افزايش خيرهكننده مرگ ناشي از خودكشي در ميانسالان، مرگ ناشي از خودكشي در ميان نوجوانان نيز رو به افزايش گذاشتهاست،به اندازهاي كه خودكشي اكنون دومين عامل اصلي مرگ در ميان نوجوانان و جوانان 10 تا 35 ساله آمريكا به شمار ميرود.
در بيمارستانهاي كودكان سرتاسر آمريكا، آمار بستريشدن به خاطر افكار خودآسيبزننده يا تلاش براي خودكشي از سال 2008 تا 2015 دوبرابر شدهاست و بيشترين ميزان افزايش نيز در نوجوانان 15 تا 17 ساله ديده شدهاست. شوشات معتقد است عوامل زيادي ميتوانند خطر خودكشي در افراد را افزايش دهند: مشكل در روابط، سواستفاده از مواد، بيماري فيزيكي يا رواني، مشكلات شغلي و اقتصادي و مشكلات حقوقي از آن جملهاند.
نظر شما