به گزارش ایرنا، مسجدجامعی امروز (یکشنبه 3 تير) در هفتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: چند روز پیش و پس از سخنرانی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گروه زیادی از استادان و دانشجویان مواجه شدم که به احکام صادره علیه چند دانشجو اعتراض داشتند.
وی اضافه کرد: در همان مراسم نامهای با امضای گروههای مختلف فکری و استادان به من دادند اما به علت اینکه استاد نبودم متن را امضا نکردم.
مسجد جامعی با بیان اینکه "قول دادم به عنوان نماینده مردم نکتهای را که در این خصوص به نظرم میرسد بازگو کنم"، گفت: از موضوعاتی که این روزها بویژه در گروههای دانشگاهی و دانشجویی مطرح میشود احکام سنگینی است که قوه قضائیه برای تعدادی از دانشجویان دانشگاههای تهران صادر کرده است.
وی ادامه داد: البته قوه قضائیه مرجع قانونی رسیدگی و صدور احکام قضایی است ولی نباید از یاد ببریم که سلوک با دانشجو شیوه دیگری میطلبد.
این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: این ظرافتها را در دیدارهای مقام رهبری با دانشجویان کاملا مشاهده میکنیم؛ هم موضوعاتی که مطرح میکنند، هم نقدهایی که بیان میشود و هم زبان این نقدها با دیدارها و جلسات دیگر کاملا متفاوت است؛ مدارایی که در این جلسات شاهد هستیم نمونهای از رفتار معیار با دانشجویان است.
مسجدجامعی یادآور شد: اصراری که مقام معظم رهبری دارند که حتی بیان خلاف نظرات رهبری جرم و مستوجب پیگیرد قضایی نیست و اصراری که ایشان بر فراهم آوردن فضای نقد آزادانه و بدون رودربایستی بین دانشجویان دارند باعث میشود گاه حتی فضای تند و احساسی از طرف دانشجویان را هم صمیمانه میپذیرند و این موضوع از مشخصههای این دیدارها است.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به این نکات از مسئولان قوه قضائیه میخواهم با در نظر داشتن این ظرافتها به بازبینی در احکام صادره بپردازند و امیدوارم با این رفتار شاهد اتفاقات خوب و تاثیرگذار هم در محیطهای آموزشی و هم در بین دانشجویان باشیم.
وی اضافه کرد: به نظر میرسد این موضوع از معدود مواردی است که همه گروههای علمی و فکری دانشگاهها در آن ورود کردهاند و تجدید نظر در این احکام را خواستار شدهاند.
مسجدجامعی در پایان از رئیس شورای اسلامی شهر تهران درخواست کرد که به عنوان نماینده مردم تهران شخصا این موضوع را پیگیری کند.
به گزارش ایرنا، طی روزهای گذشته موضوع بازداشت عدهای از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران که شمارشان توسط منابع مختلف 11 نفر اعلام شده و صدور احکام قضایی علیه آنها خبرساز بوده و مورد اعتراض بخشهایی از جامعه دانشگاهی کشور نیز قرار گرفته است.
برخی رسانهها صدور حکم حبس، ممنوعیت خروج از کشور و منع فعالیت مجازی را به عنوان احکام قضایی این دانشجویان اعلام و آنها را سنگین توصیف کردهاند و تخفیف در احکام را خواستار شدهاند.
نظر شما