همشهری آنلاین: رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران گفت: سرویس‌های مدارس را ملزم کردیم طی یک پروسه سه ساله مجهز به جی.پی.اس شوند.

سرویس‌های مدارس

کامیاب صدری در گفت‌وگو با ایسنا افزود: بر این اساس باید هر سال ۳۵ درصد از سرویس‌ها این نرم افزار را نصب کنند که در سال گذشته ۳۷ درصد سرویس‌ها به آن مجهز شدند. براین اساس باید امسال ۳۵ درصد دیگر و مابقی تا پایان سال آینده جی.پی. اس روی خوردوی خود نصب کنند.

وي با اشاره به مصوبه شورای شهر برای ایمنی حمل و نقل دانش‌آموزان اظهار کرد: شورای شهر از ما برای مشورت و حضور در جلسات مربوط دعوت نکرده‌ بود، اما یک نکته مهم وجود دارد که ضرورت آسیب‌شناسی و ایمنی راه‌ها و حمل و نقل است. در همین راستا چند نهاد از جمله شورای عالی ایمنی راه‌های وزارت راه و شورای عالی ایمنی و ترافیک و دفتر هماهنگی حمل و نقل عمومی وزارت کشور سندی تحت عنوان آسیب شناسی و ایمنی راه‌ها و حمل و نقل آماده و تنظیم کرده‌اند که در دست بررسی در دولت است و پس از تصویب ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: از سوی دیگر کارگروه ماده ۱۹ که در بحث حمل و نقل و سرویس مدارس تصمیم گیری می‌کند و متشکل از نمایندگان سه دستگاه آموزش و پرورش، وزارت راه و وزارت کشور است امسال تغییراتی در دستورالعمل سرویس مدارس ایجاد کرده که هفته گذشته از سوی وزیر کشور ابلاغ شد و در آن به ایمنی حمل و نقل دانش آموزان تاکید و اشاره شده است.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران با بیان اینکه دغدغه اعضای شورای شهر نیز این بوده که سندی در این زمینه تهیه و به افزایش ایمنی حمل و نقل دانش آموزان کمک کند گفت: اگر این عمل، موازی کاری با برنامه‌های کشوری نباشد ما هم بر آن تاکید می‌کنیم و موافق هستیم، زیرا سال‌های گذشته این نقد را به شهردای وارد می‌کردیم که ایمنی خودروها را برای سرویس مدارس به صورت جدی مدنظر داشته باشند. خوب است یکبار بررسی کنیم واقعا خودروهای ما چقدر ایمن هستند؟ آیا از سیستم هایی با رعایت استانداردهای کامل ایمنی استفاده می‌شود و تسهیلات خاصی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل دیده می‌شود؟

صدری افزود: ورود شورای شهر به این مقوله خوب بوده و از شهرداری خواسته طی دوماه آینده لایحه‌ای را ارائه کند. امید است شهرداری با نگاه به نوسازی ناوگان حمل و نقل و استانداردسازی خودروها اقدام به تنظیم این سند کند.

وی با بیان اینکه در انجمن اولیاء و مربیان وارد بخش سخت افزاری نمی‌شویم و در بعد ساماندهی، نظارت و صدور مجوزهای قانونی فعالیت می‌کنیم گفت: نکته مهمی که باید مورد توجه قرار بگیرد آموزش و نظارت است. اگر در چند سال اخیر کمترین میزان حوادث را در حوزه حمل و نقل و سرویس مدارس شاهد بودیم قوی عمل کردن انجمن اولیاء و مربیان در بعد آموزش و نظارت بوده است. ضمن آنکه پلیس همیشه کنار ما بوده و در بحث آموزش رانندگان و دریافت مستندات قانونی که یک شرکت حمل و نقل باید از آن برخوردار باشد و همچنین تاییدیه‌هایی چون معاینه فنی به خوبی عمل کرده است.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران ادامه داد: بنابراین یک علت اینکه از رفتارهای نا ایمن بری بوده‌ایم این است که به حداقل‌های لازم در سال های قبل عمل کرده‌ایم که البته کافی نیست. موافق هستیم اقدامات تکمیلی با تخصیص بودجه و تاکید بر نوسازی ناوگان حمل و نقل صورت گیرد و چارچوب مشخصی در بعد نظارتی تعریف کنیم.

صدری با بیان اینکه نصب جی. پی. اس در سرویس مدارس از جمله ابزار نظارتی ماست گفت: سرویس‌های مدارس را ملزم کردیم طی یک پروسه سه ساله مجهز به جی.پی.اس شوند. بر این اساس باید هر سال ۳۵ درصد از سرویس‌ها این نرم افزار را نصب کنند که در سال گذشته ۳۷ درصد سرویس‌ها به آن مجهز شدند. بر این اساس باید امسال ۳۵ درصد دیگر و مابقی تا پایان سال آینده جی.پی. اس روی خوردوی خود نصب کنند.

وی افزود: جی.پی.اس کمک می‌کند اطلاع پیدا کنیم راننده در چه مسیری حرکت می‌کند، مسافر بیش از ظرفیت سوار می‌کند یا خیر؟. همچنین قصد داریم سرویس‌ها را به نرم افزاری مجهز کنیم که طبق آن ساعت رسیدن خودرو به در منزل را به والدین اطلاع می‌دهد و مشخصات و تصویر راننده در آن مشخص است.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران تاکید کرد: این امکانات را در شهر تهران علیرغم نبود تسهیلات و امکانات و با دست خالی شروع کرده‌ایم و با کمترین امکانات کار خود را انجام می‌دهیم و ورود شهرداری می‌تواند خوب و کمک کننده باشد.

کد خبر 409270

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha