به گزارش ایلنا و به نقل از خانه ملت، فرید موسوی، با اشاره به تاثیر فعالیت بازار ثانویه بر کاهش قیمت دلار، اظهار داشت: وقتی نوسانات ارزی شروع شد مجلس و کارشناسان تاکید بر ایجاد بازار ثانویه داشتند تا از طریق بازار ثانویه یک سری از نیاز بازار پاسخ داده شود؛ در ابتدای امر دولت این موضوع را نادیده گرفت؛ اما در نهایت بازار ثانویه شکل گرفت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود اینکه بازار ثانویه شکل گرفته است؛ اما این بازار دارای اشکالاتی است چرا که تنها ۲۰ درصد ارز صادراتی در این سامانه وارد شده و بخش اعظمی از ارزهای صادراتی هنوز به بازار ثانویه نیامده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم شورای اسلامی گفت: با وجود ایراداتی که در بازار ثانویه وجود دارد؛ اما این بازار تاثیر مثبتی بر بازار ارز و بازارهای منتج از آن یعنی سکه و طلا داشت و این بازارها را به آرامشی رساند.
وی با بیان اینکه به مرور زمان اشکالات بازار ثانویه برطرف میشود، بیان داشت: با پیشنهادات و اصلاحاتی که از سوی کارشناسان و مجلس ارائه شده است، اصلاح بازار ثانویه مورد توجه مسئولان اجرایی قرار میگیرد تا تاثیرات مثبتتری را رقم بزند.
موسوی با بیان اینکه امیدوار به تجربه ثبات در حوزه ارزی هستیم، اظهار داشت: برخی کارشناسان میگویند بازار ثانویه در بلندمدت تاثیرگذار نیست؛ اما این بازار حسب شرایط فعلی اقتصاد کشور مفید واقع شد ولی باید با نظارت دقیق بر آن کار کنیم که نفس عمل بازار ثانویه زیر سوال نشود و کارایی و کارآمدی بازار مورد سوال واقع شود.
این نماینده مجلس تاکید کرد: اگر نظارتهای درستی بر بازار ثانویه صورت گیرد این بازار میتواند اتفاقات مثبتی را در فضای اقتصادی کشور رقم بزند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در حال حاضر بانک مرکزی بر بازار ثانویه کنترل میکند با این حال نیاز است که وزارت صنعت، معدن و تجارت به مباحثی چون واردات نظارت دقیقتری اعمال کند.
نظر شما