به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ دوم ستاد عبدالرحیم لطفی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: این دو جشنواره با هدف ارتقای توانمندی دفاعی در رزم زمینی، بهره برداری از شرکت های دانش بنیان، تعامل و تبادل علمی بین دانشگاه و نیروهای مسلح، تعمیم و توسعه یافته های علمی و فعالیت های تحقیقاتی و نظایر آن با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این جشنواره ها در چهار محور ساختار سازمان در حوزه دفاع، سرمایه انسانی و آموزش در حوزه دفاع، تکنیک ها و تاکتیک ها در حوزه دفاع و تجهیزات، سلاح ها و سامانه های نوین در حوزه دفاع برگزار می شود.
رئیس مرکز مطالعات، تحقیقات و تدوین آیین نامه های رزمی نزاجا توضیح داد: این جشنواره در ستاد مرکزی نیروی زمینی ارتش و با حضور فرمانده کل ارتش و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری برگزار می شود.
امیر سرتیپ دوم ستاد لطفی اضافه کرد: نیروی زمینی محوری ارتش در حوزه بهره برداری از ایده نخبگان و شرکت های دانش بنیان محدودیت اعتباری ندارد و برای این جشنواره سه هزار ایده ارسال شده است که ۳۶ ایده کاربردی گزینش و از این تعداد ۲۱ ایده صنعتی و ۱۵ ایده نظری است.
وی اظهار داشت: هدف ما این است که با توجه به فرامین فرماندهی معظم کل قوا در استفاده از توان داخلی همه تلاش خود را برای شناخت، بهرهبرداری و شکوفایی دانش و فناوری بومی قرار دهیم تا بتوانیم کشور را بی نیاز کنیم.
رئیس مرکز مطالعات، تحقیقات و تدوین آیین نامه های رزمی نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در جشنواره امسال پنل های تخصصی برای ایدهها، نشست های علمی در اتاق های vip برای مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان و ارتباط آنها با مسئولان و دست اندرکاران نیروهای مسلح خواهیم داشت که بتوانند محصولات خود را به مسئولان ارائه دهند و تبادل اطلاعات و اخبار داشته باشند. همچنین شرکتهای دانشبنیان نیازمندی های نیروهای مسلح را دریافت کرده تا بتوانند در راستای تامین آن حرکت کنند.
وی گفت: با توجه به تغییرات محیطی در دنیای کنونی که با سرعت باورنکردنی در حال بروز است، برای سازماندهی به منظور حفظ موجودیت و پویایی سازمان ناگزیر از تغییرات مداوم هم زمان و حتی جلوتر از محیط هستیم و از زمان انتصاب امیر سرتیپ کیومرث حیدری به فرماندهی نیروی زمینی ارتش، چهار جشنواره ایده پردازی در نزاجا برگزار شده است و دو جشنواره در هر سال برگزار خواهد شد.
نظر شما