مدیا بنجامین از رهبران جنبش صلح آمریکا و موسس گروه زنان صلح کد پینک در واشنگتن که پس از اخراج از محل سخنرانی "برایان هوک" با ایرنا گفتوگو میکرد، افزود: آنها به زور من را از جلسه بیرون انداختند، به من آسیب زدند و دیگر به من اجازه بازگشت به داخل ساختمان را هم ندادند. این نشان دهنده دو رویی آنها درباره حق اعتراض است.
وی با اشاره به اینکه به دلیل رفتار ماموران در هنگام انتقال به بیرون از جلسه، چند نقطه از بدنش سیاه و متورم شده است، اظهار کرد: احساس من همچون کسی است که ضرب و شتم شده باشد اما خوشحالم از اینکه این کار را کردم، چون نمیتوانستم در برابر حرفهای او (برایان هوک) سکوت کنم و چیزی نگویم.
این فعال ضد جنگ که با لباسی منقش با "صلح با ایران" را هنگام اعتراض به هوک بر تن داشت، درباره واکنشها به حرکت اعتراضآمیز وی در سخنرانی مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: من پیامهای دوستانه زیادی از ایرانیها، از کسانی که اصلا نمیشناسمشان دریافت کردهام. آنها برای من نوشتهاند که "شجاعت تو را میستاییم" و "سپاس از اینکه صدای ایران هستی و با نظامی گری ایالات متحده مخالفت میکنی".
بنجامین تاکید کرد: این مهم است که ایرانیها بدانند که بسیاری از آمریکاییها با سیاست دولت ترامپ مخالف هستند. من فکر میکنم، کاری که انجام دادم در راستای انتقال همین پیام برای مخاطبان ایرانی است.
وی با انتقاد از عملکرد رسانههای آمریکا تصریح کرد: رسانههای اصلی آمریکایی حتی به یک ثانیه از آنچه رخ داد نپرداختند و از کنار آن گذشتند. با وجود اینک تعداد زیادی خبرنگار از رسانههای مختلف حضور داشتند، چیزی نشان ندادند. آنها مواضع ضد ایرانی دارند.
بنیانگذار گروه کد پینک افزود: حتی جالب این بود که اندیشکده هادسون، قسمت اعتراض من را حذف کرد. بگویم اگر این ویدئو به صورت زنده پخش نمیشد، همان دو دقیقه را هم نشان نمیدادند.
بنجامین با ابراز نگرانی از سیاستهای جنگ طلبانه دولتهای آمریکا گفت: آنها میخواهند بگویند ایران کشوری معمولی نیست و برای همین باید با آن برخورد شود. این سیاست آنهاست که ایران را یک کشور تروریستی و تهدیدی برای ایالات متحده نشان بدهند. آنها میخواهند این طور القاء کنند که آمریکاییها باید از ایران ترسیده و نگران باشند.
وی اظهار کرد: آنها همین کار را در خصوص عراق و اشغال نظامی آن انجام دادند. آنها با همین تبلیغات و تغییر ذهن مردم، برای اشغال عراق زمینه سازی کردند. حتی فکر اینکه دوباره همچنین سناریویی تکرار شود، تکان دهنده است.
این فعال صلح آمریکایی تصریح کرد: اما آنها به نظر من دنبال زمینه سازی هستند که کشور را دوباره درگیر یک جنگ نظامی بکنند. آنها میخواهند با تخریب چهره ایران، به اهداف شوم خود نزدیک شوند.
ایرنا پرسید که چقدر با حرف برایان هوک موافق هستید که در واکنش به مقاومت و فریادهای تو گفت که لابد 'صبح قهوه نوشیده است'؟ بنجامین گفت: اصولا من صبحها قهوه نمیخورم. این قدرت و انرژی از شدت عصبانیت از سخنان وی بود. من واقعا میخواستم جوابی به وی بدهم.
وی با اشاره به فعالیت گروههای مدنی و صلح در آمریکا تصریح کرد: واقعیت این است که یک گروه کوچک یا عدهای اندک ولی شجاع میتوانند بر عرصه تاثیر گذار شوند. من امیدوارم که تعداد بیشتری به ما بپیوندند. این کارها با خطر همراه است و من شخصا چند بار در گذشته بازداشت شدهام.
چهارشنبه گذشته، 28 شهريور، برایان هوک رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه در حالی علیه ایران سخن میگفت که این فعال صلح با حضور در جایگاه نسبت به این سخنان اعتراض کرد و گفت: شما میخواهید برای جنگ با ایران پرونده سازی کنید.
بنجامین که حدود یک دقیقه در جایگاه حضور داشت و سرانجام او را با خشونت از سالن خارج کردند، خطاب به هوک گفت: جامعه جهانی میخواهد که توافق ایران حفظ شود، آلمان، انگلیس و فرانسه که متحدان ما هستند میخواهند که این توافق حفظ شود.
این فعال صلح آخرین جملات خود را در زمان خارج کردن او از محل جلسه اینگونه گفت که بگذارید واقعی باشیم، جنگ با ایران نه و صلح با ایران آری.
موسسه هادسن که اظهارات برایان هوک را به صورت مستقیم پخش میکرد، این بخش از اعتراضها را قطع کرد و تا شروع بخش پرسش و پاسخ که تنها مجری جلسه و نه حاضران پرسید، فضای نشست به نمایش در نیامد.
اقدام مسئولان اندیشکده هادسن در خاموش کردن تنها صدای اعتراضی به سخنان برایان هوک در حالی انجام میشود که هم این اندیشکده و هم مقامات عالی دولت ترامپ بارها از لزوم شنیده شدن صدای معترضان ایرانی سخن گفتهاند.
نظر شما