به گزارشی بیبیسی در این بررسی به گروهی از کارکنان سازمان ملی بهداشت انگلیس میزهای کار جدید داده شد و اهدافی برای زمان ایستادن تعیین شد.
پس از یک سال، پژوهشگران دریافتند زمان نشستن این افراد در مقایسه با همکاران دیگرشان که این میزها را نداشتند، بیش از یک ساعت کاهش یافته است.
کارکنانی که با استفاده از میزهایی که امکان کار کردن ایستاده را به آنان میداد، زمان نشستنشان کاهش یافته بود، همچنین گفتند احساس خستگی کمتری میکنند و انگیزه بیشتری برای کار دارند.
این پژوهشگران از دانشگاه لافبرو در لایسستر در این بررسی ۱۴۶ کارمند عمدتاً پشتمیزنشین سازمان ملی بهداشت را ارزیابی کردند.
هفتادوهفت نفر این افراد که در «گروه مداخله» قرار گرفتند، میزهای کاری با قابلیت تنظیم ارتفاع که «میزهای نشسته- ایستاده» هم نامیده میشوند، دریافت کردند و ۶۹ نفر به کار با میزهای استانداردشان ادامه دادند.
مدت زمان کاری در حالت نشسته در شروع بررسی و در سه، شش و ۱۲ بعد اندازهگیری شد.
در شروع این بررسی، زمان کلی نشستن ۹.۷ ساعت در روز بود.
در طول این تجربه، زمان نشستن افراد پس از سه ماه ۵۰.۶۲ دقیقه در روز، پس از شش ماه ۶۴.۴ دقیقه در روز و پس از ۱۲ ماه ۸۲.۳۹ دقیقه در روز کاهش یافت.
بر اساس گزارش این پژوهشگران که در ژورنال پزشکی بریتانیا منتشر شده است، افرادی که میزهای نشسته- ایستاده دریافت کرده بودند، بهبودی در مشکلات عضلانی- اسکلتی را گزارش کردند.
پرسشنامههای پرشده بهوسیله افراد شرکتکننده در این تحقیق نیز نشان داد که افراد استفادهکننده از میزهای نشسته- ایستاده دستخوش اضطراب کمتری شده و بهبود در کیفیت زندگی را گزارش کرده بودند- اما تغییر قابلتوجهی در رضایت شغلی، کارکرد شناختی یا غیبت از کار به علت بیماری گزارش نشد.
پژوهشهای پزشکی نشان دادهاند که نشستن مداوم به سلامت افراد آسیب میزند و بالقوه به مشکلات قلبی-عروقی یا افزایش خطر دچار شدن به دیابت میانجامد.
نظر شما