همشهری آنلاین: وزیر ارتباطات گفت: بر اساس نتایج یک نظرسنجی مشخص شد که تنها ۸ درصد از مردم بر رفتار فرزندان‌شان در فضای آنلاین نظارت دارند.

كودك

به گزارش مهر، محمدجواد آذری جهرمی،   در یک یادداشت با اشاره به اشتراک گذاری دو نظرسنجی درباره محتوای ویژه کودکان و نظارت والدین بر آنها در فضای مجازی، که در توئیتر منتشر شد، توضیح داد: بر اساس نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، اکثر مردم اعتقاد داشتند تولیدکنندگان بین المللی بیش از خانواده و مدرسه، صدا و سیما و تولیدکنندگان مستقل داخلی در زمینه تولید محتوا برای کودکان و نوجوانان موفق بوده اند.

وی افزود: در نظرسنجی دیگر که میزان آشنایی خانواده‌ها را با نرم افزار نظارت والدین بر فعالیت آنلاین کودکان می‌سنجید عموما گزینه «آشنایی ندارم» و «نیاز به معرفی بیشتر دارم» را انتخاب کردند.

جهرمی ادامه داد: این نظرسنجی‌ها دو موضوع مهم را به ما گوشزد می‌کند اول اینکه هنوز ما نتوانسته ایم در تولید محتوای جذاب برای کودکان‌مان توفیقی کسب و رضایت آنها را جلب کنیم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: دوم اینکه تنها ۸ درصد از مردم بر رفتار فرزندشان در فضای آنلاین نظارت دارند و اکثریت شرکت کنندگان در این نظرسنجی نسبت به نرم افزارهای نظارت بر رفتار آنلاین کودکان بی اطلاعند.

وی گفت: هر چند وظیفه تولید محتوای مناسب به عهده وزارت ارتباطات نیست اما ما به عنوان بسترساز فضای آنلاین خود را موظف می‌دانیم فضای مجازی را برای کودکان مان به محیطی جذاب، پرنشاط و پویا تبدیل کنیم. محیطی که در آن کودکان با آگاهی والدین شان به گشت و گذار و تعامل و آموزش بپردازند.

وزیر ارتباطات از حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای برطرف کردن این نیاز  خبر داد و گفت: ابزارهای نظارت والدین بر کودکان را معرفی می‌کنیم.

کد خبر 422470

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناصر محقق US ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۲
    0 0
    سلام و عرض ادب اینکه چطور وزیر نکته بین و مو شکافی مانند وزیر محترم ارتباطات که بر همه امور رجیستری موبایل حتی نکته های ریز و ایراد های گرفته شده در همه مطبوعات تسلط و اشراف دارند و یک به یک به آن ها پاسخ می دهند به این نکته مهم توجهی نمی کنند جای تعجب دارد . اینکه : آیا قاچاق موبایل با پرداخت هزینه رجیستری در این روزها آزاد شده است ؟ این روزها که شرکت های وارد کننده در پیچ و خم دادگاه ها آنهم به دلیل قوانین وضع شده پر ایراد از طرف دستگاه های دولتی می چرخند قاچاقچیان هم بی مهابا و با سرعت از خلاء قانون استفاده کرده و با وارد کردن موبایل ها به سادگی با پرداخت حق رجیستری و به عنوان مسافر ( عده ای هم اکنون بخاطر همین ایراد و یا بهتر بگوییم تله ای که از طرف گمرک و وزارت ارتباطات جلوی پایشان انداخته شده و با رجیستر کردن تعداد زیادی گوشی با نام رجیستری مسافری هم اکنون در زندان بسر می برند ) و با خرید سیمکارت و شماره کد ملی افراد به قیمت اندکی از دفاتر پیشخوان دولت البته با داشتن رابطه می توانند گوشی را به داخل به سادگی قاچاق کرده و به سادگی با پرداخت هزینه رجیستری گوشی ها را در بازار . .