همشهری‌آنلاین: سرپرست شهرداری تهران با تاکید بر ایجاد ارتباط بهتر با مردم اعلام کرد که در کمپین سه شنبه‌های بدون خودرو شرکت خواهد کرد و از مدیران خود خواست به این کمپین بپیوندند.

حناچي و مديران شهري

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی در جلسه شورای مدیران شهرداری تهران ضمن تبریک اعیاد ربیع الاول و هفته بسیج گفت: بسیج یادگار امام راحل و سال های دفاع مقدس است و امیدوارم بتوانیم با تاسی به تفکر بسیج، مدیریت شهری را اداره کنیم.

حناچی به گزارش معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره مقابله با آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: این گزارش، خوب بود اما اهداف این گزارش باید به تصمیمات اجتماعی مردم از طریق شبکه‌های اجتماعی و رسانه های موثر منجر شود. این اهداف باید تبدیل به اهدافی شود که همه دستگاه ها و ادارات آن را دنبال کنند و مردم نیز با آن همراه شوند.

او به سه شنبه‌های بدون خودرو نیز اشاره و تصریح کرد: تصمیم دارم سه‌شنبه ها از خودروی شخصی استفاده نکنم و از شما هم به عنوان مدیران شهری می‌خواهم این کار را انجام دهید و اشکالی ندارد که در این زمینه ریا کنید، از اقدامات صرفا نمادین هم پرهیز کنید. ما اگر خودمان این شعار را عملی کنیم مردم هم انجام می‌دهند، به این معنی که وقتی خودمان یک روز در هفته از خودروی شخصی استفاده نکنیم می‌توان این را به روزهای دیگر هفته نیز تسری داد.

حناچی از بخش‌های ارتباطی شهرداری خواست در قالب کمپین‌ها و فعالیت‌های رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی عواقب خطرناک آلودگی هوا را برای مردم روشن کنند تا مردم هم بیشتر از همیشه با مدیریت شهری برای کاهش آلودگی همراهی کنند.

سرپرست شهرداری تهران در ادامه با تشکر از زحمات و تلاش‌های سیدمحمدعلی افشانی، شهردار سابق تهران عنوان کرد: به زودی برنامه‌ای مجزا برای تشکر از زحمات آقای افشانی و بازنشستگانی که از مدیریت شهری خارج می‌شوند، خواهیم داشت.

او  گفت: با توجه به وضعیت مالی و عملکرد هشت ماهه مدیریت شهری معلوم می‌شود اگر به همین شکل فعالیت‌هایمان را ادامه دهیم بودجه مصوب شهرداری تهران تحقق نخواهد یافت و با توجه به شرایط پیش رو و تحریم‌هایی که به کشورمان تحمیل شده است این می‌تواند یک مشکل برای ما باشد. البته باور دارم که می توانیم از این تهدیدها فرصت بسازیم.

حناچی به حجم بالای نقدینگی در کشور اشاره کرد و یادآور شد: این حجم بالای نقدینگی در کشور که هر از گاهی در بخش‌های مختلف اقتصاد مشکل ایجاد می‌کند، می‌تواند برای ما یک فرصت باشد به این شکل که ما در عرصه شهری می‌توانیم با ارائه پروژه هایی معقول پرسود و کم عارضه این نقدینگی را جذب کنیم و ضمن حل مشکل کسری بودجه، زمینه های رضایت مردم در عرصه شهری را فراهم کنیم. البته این کار دشوار اما ممکن است.

او گفت: در جلسه‌ای که امروز با مدیران سایر کلان شهرها داشتم موضوع بانک شهر مطرح شد، این بانک هم اکنون هیات مدیره و مدیرعامل ندارد اما اگر مشکلاتش را برطرف کنیم می‌توانیم به عنوان یک پشتوانه بزرگ برای حل برخی مشکلات شهری استفاده کنیم. در عین حال برای کسب درآمدهای پایدار می‌توانیم با کمک مدیران سایر کلان شهرها اهداف مورد نظر را در بودجه سال آینده دنبال کنیم.  

سرپرست شهرداری تهران ادامه داد: همان‌طور که می‌دانید نمایندگان کلان شهرها در مجلس حدود ۱۷۰ نفر هستند که می توانیم طی جلساتی با آنها در مجلس نیز اهداف خود را دنبال کنیم و با فعالیت دبیرخانه مربوطه، کمک های دولت را نیز داشته باشیم. برای تحقق بودجه های غیرنقد نیز باید با تلاش های مضاعف آن را دنبال کنیم.

شهردار منتخب تهران در ادامه بر کاهش میزان کارگاه های عمرانی در سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال چرا مدت زیادی است که مرکز میدان هفت تیر بچینگ کارگاه عمرانی است، این نوع کارگاه‌های عمرانی را در محیط‌های مناسب‌تر برپا کنید نه در مرکز میدانی مانند هفت تیر. ضمن این که تعداد کارگاه‌های عمرانی هم در سطح شهر زیاد است که باید کمتر شود، کارگاه‌های نیمه کاره هم باید تعیین وضعیت شوند.

حناچی ادامه داد: به عنوان مثال، یک پارک در بخش جنوبی مهرآباد بود که هم اکنون کامل کارگاه ساختمانی شهرداری است و این اتفاق مناسبی نیست.

سرپرست شهرداری تهران  با تاکید بر خدشه‌دار شدن اعتماد مردم به مدیریت شهری به واسطه بعضی اعمال به یک خانه کتاب قدیمی در تقاطع شریعتی و صدر و در منطقه پل رومی اشاره کرد و گفت: شهردار منطقه در آن زمان این محوطه را به این شرط از صاحب آن گرفت که فضای سبز عمومی شود اما متاسفانه این ملک سرنوشت دیگری پیدا کرد. وقتی چنین رفتار می‌کنیم اعتماد مردم هم سلب می شود در حالی که ما باید دل مردم را به دست بیاوریم.

او خاطرنشان کرد: چندی پیش همراه با آقای یزدانی  در یک گردش شبانه به یک گرمخانه و چند ایستگاه آتش نشانی سرکشی کردیم. مسئول گرمخانه می‌گفت در این منطقه چند گرمخانه خصوصی هم هست که با کمک‌های مردمی اداره می شوند اما مردم به گرمخانه شهرداری کمک نمی‌کنند. این نکته تاسف باری است که مردم به ما کمک نمی‌کنند و باید برای آن فکری کرد. اگر می‌خواهیم شهر را با هزینه کمتر اداره کنیم باید به مردم رو کنیم.

پیش از سخنان سرپرست شهرداری تهران، محسن پورسیدآقایی گزارشی از فعالیت های شهرداری برای مقابله با آلودگی ارائه داد. همچنین نگین تاجی، معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران در گزارشی عملکرد مالی مناطق مختلف شهرداری را تشریح کرد.

بررسی دورنمای تحقق بودجه ۹۷ توسط سکینه اشرفی، معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری یکی دیگر از برنامه‌ها بود.

در این مراسم همچنین از خدمات حجت‌الله میرزایی، معاون پیشین برنامه‌ریزی، حبیب‌الله تاجیک اسماعیلی و فرهود حمیدی شهرداران سابق مناطق ۱ و ۴ تقدیر و تشکر به عمل آمد.

کد خبر 423780

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha