زهرا بلندی - خبرنگار: جشنواره خیریه غذا یکی از اقدامات خوب دانش‌آموزان، اولیای خیر و اعضای انجمن اولیا و مربیان مدرسه «هیدخ» در منطقه ۱۹ است که با هدف حمایت از دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت برگزار شده است.

دانش آموز

«رحمت‌الله مهدیانی» مدیر مدرسه هیدخ درباره اهداف برگزاری این جشنواره می‌گوید: «این طرح با هدف افزایش حس مسئولیت‌پذیری و نوعدوستی دانش‌آموزان، شناسایی و حمایت دانش‌آموزان بی‌بضاعت و کم‌بضاعت و حمایت از آنها اجرا می‌شود.»وی با اشاره به جزئیات طرح ادامه می‌دهد: «با همکاری دانش‌آموزان ۱۸ کلاس، ۱۸ غرفه برپا شده است که هریک از آنها غذاهایی با بودجه شخصی یا والدین خود تهیه کرده و در معرض فروش برای دانش‌آموزان دیگر قرار داده‌اند.

سپس مبالغ حاصل از فروش غذاها جمع‌آوری و به رئیس انجمن اولیا و مربیان تحویل داده می‌شود تا برای تهیه نیازهای آنها هزینه شود.» مهدیانی درباره تأثیر اجرای این طرح می‌گوید: «افزایش روحیه و انگیزه برای حضور در مدرسه، ایجاد شور و نشاط در مدرسه، ارتقای روحیه و مشارکت دانش‌آموزان و اولیا، ‌ ترویج استفاده از غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای ناسالم، همچنین آموزش کسب درآمد به دانش‌آموزان از تأثیرات مثبت اجرای این طرح است.» 

کد خبر 425097

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha