همشهری آنلاین: طبق نتایج جدید، برخی بیماری‌های مزمن نظیر فشارخون بالا، بیماری قلبی و دیابت عامل بیش از یک پنجم موارد ابتلا به سرطان و بیش از یک سوم مرگ و میر ناشی از سرطان هستند.

بيماري ديابت

به گزارش خبرنگار مهر، گزارش‌ها نشان می‌دهد بیماری‌های مزمن عامل ۷۱ درصد مرگ و میر جهانی بوده که عمدتا ناشی از سرطان، بیماری قلبی عروقی، دیابت، بیماری مزمن کلیوی، و بیماری تنفسی بوده است.

مطالعه نشان داده است نشانگرهای بیماری قلبی-عروقی، دیابت، نشانگرهای بیماری مزمن کلیوی، بیماری ریوی، و آرتروز نقرسی با خطر ابتلا به سرطان یا مرگ ناشی از سرطان ارتباط مستقل دارند.

همچنین ریسک بالا بیماری مزمن با کاهش قابل توجه طول عمر هم مرتبط بوده که در مردان با کاهش ۱۳.۳ سال از طول عمر و در زنان با ۱۵.۹ سال از عمر مرتبط است.

محققان دریافتند تحرک فیزیکی با کاهش ۴۰ درصدی ریسک ابتلا به سرطان و مرگ ناشی از سرطان در ارتباط با بیماری‌های مزمن مرتبط بودند.

«ژیفنگ وو»، استاد دانشگاه تگزاس، در این باره می‌گوید: «علاوه بر بیماری‌های مزمن، فاکتورهای سبک زندگی نظیر سیگار کشیدن، عدم تحرک کافی، عدم مصرف کافی میوه و سبزیجات، مصرف الکل هم منجر به سرطان می‌شوند.»

به گفته محققان، در حال حاضر بیماری‌های مزمن جزو شیوه‌های پیشگیری سرطان در نظر گرفته نمی‌شوند.

کد خبر 430201
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha