همشهری آنلاین: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) هشدار داد: کاهش تنوع زیستی تهدید برای ذخایر غذایی است.

غذا

به گزارش ایسنا، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد روز گذشته (جمعه) نسبت به کاهش تنوع زیستی در محیط زیست و تاثیر منفی آن بر تولید مواد غذایی در آینده هشدار داد.

در این گزارش که در نوع خود اولین به حساب می‌آید و توسط این سازمان تهیه شده، آمده است: شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد تنوع زیستی که اساس سیستم غذایی بشر را تشکیل می‌دهد در تمامی نقاط جهان رو به کاهش است. در این شرایط تولید مواد غذایی و محیط زیست با تهدید جدی روبرو می‌شوند.

به گفته کارشناسان با از بین رفتن گیاهان، حیوانات و گونه‌های میکروارگانیسم که در سیستم غذایی بشر نقش حائز اهمیتی دارند، امکان بازگرداندن آن‌ها وجود ندارد.

تنوع زیستی، سیستم کشاورزی را قادر می‌سازد تا برابر شوک‌هایی همچون شیوع بیماری‌ها و آفت‌ها و مقابله با تغییرات اقلیمی مقاوم‌تر شوند.

به گزارش ژاپن تودی، در گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد آمده است: تغییر در بهره‌گیری از آب و زمین و مدیریت آن‌ها در کنار آلودگی و سوء استفاده از این منابع موجب از بین رفتن تنوع زیستی شده‌ است.

کد خبر 432625

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha