محسنیبندپی در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان که با حضور رئیس پلیس پایتخت، معاون سیاسی و اجتماعی و امنیتی و انتظامی استانداری و فرمانداران تهران و شمیرانات برگزار شد؛ یادآور شد: متکدیانی که از بیماریهای خاص و واگیردار رنج میبرند، بعد از جمع آوری و شناسایی به تناسب ظرفیت به بیمارستانهای شهدای تجریش، طالقانی، امام حسین (ع)، لقمان حکیم و شهید مدرس معرفی میشوند.
او با تاکید بر اینکه کودکان و نوجوانان سرمایههای کشور هستند گفت: مسئولین موظفند آموزش، رفاه، تامین نیازهای اجتماعی و پرورش کودکان و نوجوانان را جدی بگیرند و هرگونه غفلت، آنها را به سمتی سوق میدهد که عامل ناهنجاری میشود.
به گزارش ایسنا، محسنیبندپی با بیان اینکه به طور کلی دو گروه کودکان متکدی و بالغان متکدی وجود دارد اظهار داشت: شناسایی، جمعآوری، ساماندهی و نگهداری افراد بالغ به عهده شهرداری و کودکان متکدی به عهده بهزیستی است و همکاری تمامی دستگاهها که مهمتریناش وزارت بهداشت است، را میطلبد.
استاندار تهران ضمن اشاره به اینکه بیشترین زمان شکلگیری فکر و ایده کودک در ۹ سالگی است عنوان کرد؛ اگر ما نتوانیم در این سن زمینه تعلیم و پرورش کودکان را شکل دهیم، منجر به آینده ناخوشایند میشود و باید با کمک از متخصصین و تمامی دستگاه ها مسیر تربیت، اجتماع پذیری، رشد و تکامل کودکان را در دست بگیریم.
او خاطرنشان کرد وظیفه هر یک از دستگاهها را قانون مشخص کرده است و تمامی دستگاهها فعالانه پیگیر این کاراند.
استاندار تهران افزود: جمع آوری متکدیان، شناسایی و جذب کودکان خیابانی با اولویت مناطق محل تردد اتباع خارجی برای کلیه دستگاههای عضو مجتمع فوریتهای اجتماعی شهر تهران لازم الاجراست.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران، محسنیبندپی در پایان گفت: ساماندهی متکدیان تحت مسئولیت فرماندار تهران و با محوریت مجتمع فوریتهای اجتماعی شهر تهران است که عملکرد دستگاهها به فرمانداری تهران گزارش میشود.
نظر شما