مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۰
۰ نفر

همشهری‌آنلاین: عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی از اجرای پایلوت طرح مهندسی ایمنی ترافیک در مدارس منطقه ۱۲ تهران با هدف اصلاح زیرساخت‌های ترافیکی خبر داد.

مدرسه

به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، «محسن فلاح زواره» با بیان این‌که مقوله ایمن‌سازی و مهندسی ترافیک‌مدار( IRAP STAR RATING METHOD) به‌عنوان یک طرح ضروری و حساس اجتماعی از دیدگاه مهندسی ترافیک، ایمنی و رفاه در جوامع مختلف مطرح است، گفت: این طرح سعی در کاهش سرعت و آرام‌سازی ترافیک برای کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن دارد.

او با تاکید بر این‌که در میان عابران پیاده، دانش‌آموزان آسیب‌پذیرترین قشر هستند، افزود: تصادف با دانش آموزان، بیشتر در مناطقی رخ می‌دهد که از یک‌سو، سرعت نسبی وسایل نقلیه موتوری بیشتر است و از سوی دیگر، اطراف مدرسه به لحاظ مهندسی ترافیک، ایمن نبوده و مشکلِ دیدن و دیده شدن برای رانندگان و دانش آموزان وجود دارد.

این کارشناس حمل‌ونقل و ترافیک با بیان این‌که تصادفات و تلفات ناشی از ایمن نبودن مدارس، همواره جان دانش آموزان را به خطر می‌اندازد و به همین دلیل، ایمنی تردد دانش آموزان و نرخ بالای تصادف وسایل نقلیه با دانش آموزان که متاسفانه در اغلب موارد منجر به فوت یا جراحات دائمی می‌شود، توجه زیادی را به خود جلب کرده است، تصریح کرد: به‌این‌ترتیب، انسان، وسیله نقلیه، جاده و محیط، همواره از عوامل اصلی در بروز تصادف به شمار آمده‌اند و راهکارهای اساسی ایمن‌سازی عبور و مرور، همواره در حیطه آموزش، اجرای قوانین و مقوله مهندسی قرار دارد.

فلاح زواره با اشاره به این‌که طرح ایمن‌سازی فیزیکی مدارس، صرفاً در حیطه مهندسی سعی در کاهش سرعت و آرام‌سازی ترافیک برای کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن دارد، از اجرای این طرح به صورت پایلوت با همکاری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک در یکی از مدارس منطقه ۱۲ تهران خبر داد.

این کارشناس حمل‌ونقل و ترافیک، ایمنی ترافیک را در کشور، موضوعی بحرانی عنوان کرد و گفت: این‌که ۱۶ هزار نفر در سال بر اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، یک فاجعه است و معتقدم کودکان در تصادفات در معرض خطر بیشتری نسبت به بزرگ‌سالان قرار دارند.

فلاح زواره در ادامه به توضیح مدل مورد نظر پرداخت و افزود: هدف از اجرای این طرح، سنجش ایمنی و احتمال خطر تصادف در اطراف مدارس است که بر اساس آن، مدارس از یک تا ۵ ستاره می‌گیرند.

به گفته عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، با اجرای این طرح پایلوت در یکی از مدارس منطقه ۱۲ تهران، ۶ نقطه با ضریب خطر بالا از نظر تصادفات شناخته ‌شده که بر اساس کمبود زیرساخت‌های ایمنی، کمبودهای فیزیکی، تداخل ترافیکی معابر و ... موردتوجه قرارگرفته‌اند.

او با تاکید بر این‌که هدف از اجرای این طرح در مدارس پایتخت، اصلاح زیرساخت‌های ترافیکی و مهندسی ایمنی ترافیک در اطراف مدارس است، گفت: در حال حاضر این روش در ۶ مدرسه استان خراسان رضوی که در حاشیه معابر شهری این استان قرار دارند نیز در دست اجراست.

کد خبر 434322

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha