- مواد لازم
هویج یک کیلو گرم
آرد نشاسته گندم یا ذرت ۵ قاشق غذاخوری
شکر یک لیوان
فندق درشت خرد شده یک استکان
وانیل شکری یا وانیل ایرانی ۵ گرم (یک بسته)
- دستور پخت لوکوم هویج
هویجها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد کرده و با ۱ لیتر آب داخل قابلمهای بریزید و بپزید.
وقتی هویجها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش کرده و هویجها را داخل آبکش بریزید.
۱ لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید را نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشتکوب برقی پوره کنید.
سپس پوره هویج را درون ماهیتابه یا قابلمهای بریزید.
نشاسته و شکر را به هویجها اضافه کرده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.
وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.
برای آنکه لوکوم هویج براحتی از ظرف بیرون بیاید ، ظرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کرده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.
مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر ، یا یک شب در یخچال بگذارید.
سپس ظرف را خارج کرده، به شکل دلخواه برش بزنید.
در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
این شیرینی خوشمزه برای جشنهای تولد و شب یلدا نیز مناسب است.
نوش جان
منبع: مجله تصویر زندگی
نظر شما