چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: بر اثر وقوع سیل در لرستان تا کنون ۱۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند و خسارات فراوانی بر جای مانده است.

سيل لرستان

به گزارش ایسنا، مدیرکل پزشکی قانونی لرستان اظهار کرد: از ابتدای دوره بارش سیل‌آسا در استان تاکنون ۱۴ جسد به دلیل خفگی ناشی از سیل و یا در ارتباط با آن به پزشکی قانونی استان ارجاع شده است.
 
نظیفی ادامه داد: از این تعداد، سه نفر در الیگودرز، یک نفر مربوط به دورود، سه نفر خرم‌آباد، دو نفر کوهدشت، دو نفر معمولان، دو نفر چگنی و یک نفر مربوط به نورآباد بوده است.
 
نظیفی ضمن اظهار تاسف از حادثه پیش آمده بیان کرد: پزشکی قانونی استان در طول مدت حادثه در کنار مردم حضور داشت و با معاینه اجساد و صدور سریع جواز دفن، مانع از افزایش درد و آلام مردم شد.
 
مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت: تا پایان مشکلات ناشی از این بحران، پزشکی قانونی در هر لحظه از شبانه روز آماده معاینه اجساد و صدور جواز دفن است.

  • در هیچ حادثه‌ای مانند سیل اخیر لرستان اطلاع‌رسانی نشده بود

دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور گفت: در هیچ حادثه‌ای مانند سیل اخیر لرستان اطلاع‌رسانی نشده بود.
 
به گزارش ایسنا منطقه لرستان، دکتر محمودرضا پیروی در جلسه ستاد بحران استان اظهار کرد: شاید هیچ زمانی مثل سیل اخیر به مردم هشدارهای لازم داده نشده تا مردم تخلیه کنند.
 
وی با بیان این‌که اقلام مورد نیاز مانند چادر در دو منطقه پلدختر و معمولان توزیع شده است، گفت: روز گذشته تنها ۱۰ تیم از اصفهان به صورت زمینی وارد پلدختر شدند که با مصیبت آمدند.
 
پیروی با بیان اینکه ۲۵ تیم هم از خود استان وارد مناطق سیل‌زده شده‌اند، ادامه داد: همچنین ۴ تیم کردستانی به این مناطق آمده‌اند.
 
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور از توزیع ۷۰۰ چادر در پلدختر طی روز گذشته خبر داد و افزود: امروز هم ۲۰۰ چادر دیگر ارسال خواهد شد.
 

  • ۷۵ روستای مرکز لرستان آب ندارند

مدیرعامل آبفار لرستان از وصل شدن آب ۴۵ روستای سیل‌زده استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاکاوند اظهار کرد: آب شرب ۱۲۰ روستا در شهرستان خرم‌آباد مشکل‌دار بود که ۴۵ روستای آن برطرف شد.

وی بیان کرد: ۱۵۰ هزار نفر در قالب ۶۲۰ روستا مشکل قطعی آب دارند که هم‌اکنون آب ۱۰۸ روستا وصل شد.
 
کاکاوند ادامه داد: همچنین برای رفع مشکل آب روستاها ۳۵ تانکر آبرسان و ۲۰ کیلومتر لوله از استان‌های یزد، فارس، سیستان و بلوچستان، البرز، تهران و آذربایجان شرقی به لرستان ارسال شده است.
 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان اضافه کرد: برای تامین آب روستاییان به آب بسته بندی، لوله و اتصالات، موتور دیزل، ژنراتور برق و تانکر سیار نیاز داریم و اکیپ‌های اجرایی به‌خصوص جوشکار و لوله کش باید به لرستان اعزام شوند.   وی افزود: در صورت دسترسی به راه‌های روستای ظرف مدت یک هفته آب شرب تمام روستاهای لرستان وصل می‌شود.

  • شایعه کشته‌شدن تعدادی از مردم در سیل پلدختر صحت ندارد

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: شایعه کشته‌شدن تعدادی از مردم در سیل پلدختر صحت ندارد.

 سلیمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته شرایط نسبت به روزهای گذشته در مناطق سیل زده بهتر شده است. رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر بیان کرد: در صورتی که بارندگی جدیدی نداشته باشیم، فرایند کمک‌رسانی افزایش می‌یابد.

  • خسارت سیل به ۵۰۰۰ واحد مسکونی و تجاری شهرستان دلفان

فرماندار دلفان از خسارت سیل به ۵۰۰۰ واحد مسکونی و تجاری این شهرستان خبر داد. حشمت بهمنی، اظهار کرد: اوضاع در این شهرستان آرام است و در حال بازگشایی روستاها هستیم.
 
وی با بیان اینکه وضعیت امدادی به نحو مطلوب در حال انجام است، افزود: خدمات زیربنایی مانند آب، برق و گاز نیز وصل هستند. بهمنی بیان کرد: این شهرستان در سیل اخیر دچار بحران شده و نیازهای خود را به صورت مکتوب اعلام کرده‌ایم؛ ماشین‌های راهسازی نیز در حال ورود به منطقه هستند.
 
فرماندار دلفان با اشاره به کمبود اکیپ‌های ارزیاب گفت: متاسفانه برای برآورد خسارات نیروهای شهرستان محدود هستند و قرار است از دیگر استان‌ها نیروهای کمکی برسد. وی تصریح کرد: نزدیک به ۵۰۰۰ واحد مسکونی و تجاری آسیب‌دیده‌اند و مردم انتظار دارند سریعا واحدشان ارزیابی شود. بهمنی از مردم خواست که به ادارات مراجعه نکنند چراکه خود تیم‌های ارزیاب به درب منازل رفته و کار برآورد خسارات را انجام می‌دهند. بهمنی با اشاره به خسارت ۱.۵ میلیارد تومانی به برق این شهرستان اظهار کرد: خانه‌های روستایی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد تخریب شده‌اند.

  • گاز ۱۷ روستای شهر معمولان وصل شد

مدیرعامل شرکت گاز لرستان از وصل شدن گاز ۱۷ روستای شهر معمولان خبر داد.   غلامرضا لطفعلیان اظهار کرد: با تلاش فراوان کارکنان شرکت، گاز ۱۷ روستای شهر معمولان وصل شد. وی اضافه کرد: امیدواریم با بهبود شرایط امکان وصل شدن گاز شهر معمولان فراهم شود. مدیرعامل شرکت گاز لرستان ادامه داد: تلاش برای گازدار کردن تمامی مناطق ادامه دارد.

  • امدادرسانی به ۲۴۱ روستای سیل‌زده لرستان توسط جمعیت هلال احمر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان از امدادرسانی به ۲۴۱ روستای سیل‌زده استان خبر داد. صارم رضایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری و در پی سیلاب‌های اخیر جمعیت هلال احمر استان به بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ خانوار امداد رسانی کرده است. وی افزود: بیش از ۱۱ هزار نفر در سیلاب‌های اخیر نیز اسکان اضطراری داده شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: در این عملیات‌ها از ۱۱۰ پرسنل و ۳۷۷ داوطلب بهره برده‌ایم که در پی آن ۲۳ دستگاه آمبولانس ۵۸ تک کابین و دو کابین و از ۳۶ موتور پمپ و لجن‌کش نیز استفاده شده است. وی افزود:۸۲۰ رول پلاستیک، توزیع بیش از ۱۷۰ کلمن آب و ۳۳۰ ست ظروف به همراه اقلامی نظیر قند و شکر، پتو، حبوبات، موکت، هیتر برقی، والور و کنسروجات از اقدامات جمعیت هلال احمر لرستان به سیل زدگان بوده است.

وی افزود: بیش از ۱۵۰۰ پک ۷۲ ساعته و ۱۳۰۰ پک یک ماهه و همچنین از ۲۲۰ پک ۲۴ ساعته نیز از دیگر اقلام زیستی ارائه شده جمعیت هلال احمر به افراد متاثر از سیلاب بوده است. وی گفت: در سیلاب اخیر نیز با رایزنی های صورت گرفته از سوی جمعیت هلال احمر ۶ دستگاه بالگرد در نظر گرفته شده که در روز نخست بیش از ۶۴ سورتی پرواز انجام شد.

 رضایی اظهار کرد: با حمایت رئیس جمعیت هلال احمر کشور، دبیر کل و همچنین رئیس سازمان امداد و نجات، بیشتر از آمار افراد حادثه دیده اقلام امدادی و زیستی به استان ارسال شده و هیچ نگرانی در بحث امداد رسانی به سیل زدگان پلدختر و معمولان وجود ندارد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان تصریح کرد: امیدواریم با همدلی و همکاری بیشتر مردم پلدختر و معمولان بتوانیم در شرایط بهتری امدادرسانی لازم را ارائه دهیم.

  • سیل ۸۸ روستای شهرستان چگنی را در خاموشی برد.

بهمن رشنو مدیر برق شهرستان چگنی در جلسه تامین برق روستاهای بی برق آسیب دیده از سیل دوم که با حضور مدیرعامل معاونت بهره‌برداری و دیسپاچینگ برگزار شد، اظهار کرد: در اثر سیل دوم دیروز ۸۸ روستای چگنی با جمعیت ۴۶۰۰ خانوار بی برق شده و به خاطر هجوم سیل وحشتناک‌ خسارات فراوانی به میزان ۶ میلیارد تومان معادل شصت میلیارد ریال به شبکه‌های توزیع برق وارد شده است.

مدیر برق چگنی اظهار کرد: بیش از ۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط و حدود ۲.۵ کیلومتر شبکه فشار ضعیف بطور کلی تخریب شده است.

  • یک سوم شهرستان دورود و ازنا به زیر آب رفته است

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: یک سوم شهرستان به زیر آب رفته است. مجید کیانپور اظهارکرد: سد مروک سرریز کرده و با دبی ۱۵۰ مترمکعب به رودخانه تیره است.

وی با بیان اینکه وضعیت شهر دورود بحرانی است، ادامه داد: چنانچه ۴۰۰ الی ۴۵۰ متر مکعب آب ا ز بخش سیلآخور به سمت درود بیاید با توجه به اینکه رودخانه اصلی درود اکنون با ظرفیت ۴۲۰ متر مکعب کامل پر شده و آب بر روی پل‌ها را گرفته است قطعا با بحران مواجه می‌شویم. نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: مردم  در حال تخلیه کردن منازل خود در حاشیه رودخانه‌ها هستند.

کیانپور با تاکید براین‌که تلاشمان این است که تلفات جانی نداشته باشیم، خاطرنشان کرد: راه اصلی استان از شرق به غرب کاملاً قطع است.

  • ۳۸ روستا در محاصره سیل قرار دارند

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: ۳۸ روستا در محاصره سیل قرار دارند. مجید کیانپور در مورد وضعیت دورود اظهار کرد: متاسفانه در استان شهرهای دورود، نورآباد، پلدختر، خرم‌آباد و کوهدشت با سیل دست و پنجه نرم می‌کنند. وی ادامه داد: درود و ازنا وضعیتی بحرانی دارد و حتی شاید فراتر از وضعیت قرمز باشد. کیانپور عنوان کرد: هم اکنون راه ارتباطی بیش از ۱۳ روستا قطع شده و ۱۱ روستا نیز برق ندارند.

نماینده مردم دورود و ازنا درمجلس شورای اسلامی بیان کرد :۸ روستا در محاصره سیل بوده و سیل وارد ۲۰ روستا شده و آسیب زیادی به آن‌ها وارد کرده است.

کد خبر 436152

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha