به گزارش همشهری، وجود کودکان کار و خیابان امروز چه در عرصه تولید؛ مثل کوره پزخانه و کارگاههای کوچک مثل فرشبافی و شیشهسازی و چه در عرصه خیابان مثل فروش گل، پاک کردن شیشه ماشینها، آدامس فروشی و امثال آن در شهرهای بزرگ وکوچک به پدیدهای عادی تبدیل شده که البته در کلانشهر تبریز این امر تا حدودی کمتر به چشم می خورد. هر چند که به تاکید مسئولان استانی همین جمعیت اندک کودکان کار هم به عنوان یک معضل اجتماعی آسیبزا مطرح میشود.
به همین دلیل استانداری آذربایجان شرقی توانمندسازی این بخش از جامعه شهری را در اولویت قرار داده است. «بدر شکوهی» در این باره اظهار کرد: توانمندسازی و مهارتآموزی خانوادههای کودکان کار در اولویت برنامههای اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قرار دارد و در این زمینه از ظرفیتها و قابلیتهای سازمانهای مردمنهاد دارای صلاحیت استفاده میشود.
وی افزود: کودکان کار و خیابانی جزو اقشار آسیبپذیر جامعه هستند و هرگونه برنامهریزی برای این گروه باید با استفاده از تجربیات علمی روز و متخصصان باسابقه انجام شود. «حسن استوارآذر» مدیرکل سابق امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجانشرقی هم با بیان این که ساماندهی کودکان خیابانی به صورت قانونی مشخص شده است، اظهار کرد: ساماندهی این کودکان از لحاظ مختلف و به خصوص از نظر پرورشی دارای اهمیت است و دستگاههای متولی از جمله شهرداری و بهزیستی باید همکاری بیشتری در این زمینه
داشته باشند.
نظر شما