پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۱
۰ نفر

نفیسه مجیدی‌زاده: کیفت را روی میز یا روی زمین خالی کن! چه‌قدر وسایل اضافی در آن داری؟ چه وسایلی کم است؟ اصلاً چه وقت‌هایی همراه خودت کیف برمی‌داری؟ برای کلاس زبان؟ مهمانی؟ تفریح و گشت‌وگذار با دوستان؟ می‌دانستی داخل کیف هم به اندازه‌ی خود کیف مهم است و نشان دهنده‌ی شخصیت ماست، این‌که چه وسایلی همراه خود داریم یا نداریم مهم است؛

دغدغه‌های داخل كوله

وسایل داخل کیف می‌توانند نشانگر دغدغه‌ها و یا حواس‌پرتی‌هایمان باشند. تابه‌حال به وسایل داخل کیفتان توجه کرده‌اید؟

  • کیفی به اندازه‌ی یک اتاق!

مهرانا 15ساله است. کیف او در واقعاً مثل یک اتاق کوچک است! در کیف او همیشه آینه، مسواک، دستمال‌کاغذی، قمقمه‌ی آب، ادکلن، در زمستان‌ها دستکش و تابستان، یک بادبزن برقی کوچک وجود دارد. تلفن همراه و کیف پول و شارژر و هندزفری و یک دفترچه، گاهی کیف کوچکی که در آن دارو، کِرِم، ناخن‌گیر، سنجاق قفلی و کش موی سر گذاشته است با کلی خرده‌ریز دیگر، مثل آب‌نبات، شکلات، تقویم، آدامس و یا بسته‌ی قرص نعنایی، دستمال مرطوب و ... حسابی کیف او را سنگین کرده اند. بیش‌ترین مشکل مهرانا این است که گاهی عینک آفتابی دارد ولی جعبه عینک را با خودش نمی‌برد و یا برعکس فکر می‌کند عینک درون جعبه است، اما نیست.

  • پراز زباله!

در کیف هستی هندزفری، شارژر یا پاوربانک، خودکار و یک دفترچه‌ی کوچک، کیف پول، کارت مترو و کلید همیشه هست. یک شیشه عطر و یک آینه و در تابستان، کرم ضد آفتاب هم دارد. البته وقتی کلاس فوتسال می‌رود، کوله می‌برد؛ اما برای کلاس زبان یا هر جای دیگری معمولاً در کیفش وسایل مشخصی می‌گذارد.

هستی هفته‌ای یک‌بار کیفش را خالی می‌کند و زباله‌هایش را در ظرف مخصوص زباله‌های تر یا خشک می‌ریزد؛ زباله‌هایی مثل پوسته‌ی شکلات یا بسته‌بندی هر خوراکی‌ای که قبلاً خورده، جعبه‌ی آدامس، دستمال کاغذی و البته گاهی بقایای یک کیک له شده و...

هستی اغلب فراموش می‌کند همراه خودش دستمال کاغذی بردارد و چون آلرژی دارد معمولاً در کیفش دنبال دستمال می‌گردد.

  • جایی برای اسباب‌بازی برادرم

در کیف نوید سی‌دی، شطرنجی کوچک، تبلت و یک کلاه آفتاب‌گیر است. نوید 13ساله است و گاهی وقت‌ها که همراه خانواده بیرون می‌روند وسایلی هم برای برادر کوچکش برمی‌دارد. برای همین در کیف او اسباب بازی‌های کوچک هم پیدا می‌شود.

  • بوی میوه‌ی له شده

حسین 16ساله معمولاً کیف  همراه خودش نمی‌برد. پول‌هایش را در جیبش می‌گذارد، تلفن همراهش را هم یا دستش می‌گیرد یا آن را در جیبش جا می‌دهد؛ اما اگر قرار باشد کلاس زبان یا برخی مراکز تفریحی برود به کیف نیاز دارد و بسته به جایی که قرار است برود همان لحظه به سرعت وسایلش را جمع می‌کند. اما خب، همیشه سعی می‌کند گوشی، هندزفری و بطری آب را جا نگذارد و چون دیر به دیر از کیف استفاده می‌کند در کیف‌های او معمولاً هسته، بخش‌هایی از میوه‌های خشک‌شده یا  پوسته‌ی مواد خوراکی پیدا می‌شود و کیفش بوی میوه‌ی له شده می‌دهد.

  • سس کچاپ و باقی قضایا

بردیا 13ساله وقتی همراه خانواده بیرون می‌رود ترجیح می‌دهد وسایلش در کیف خودش باشند؛ گوشی موبایل و هندزفری و گاهی مواقع شارژر، یک بطری آب، ژل شستشوی دست، یک فلش و بعضی وقت‌ها مقداری پول و یک کتاب، همراه خود دارد. چون همیشه کیف دارد خیلی وقت‌ها ساندویچ یا هر هله‌هوله‌ای که بخرد در کیف خودش می‌گذارد. برای همین گاهی برای کیف او اتفاق‌های بدی می‌افتد. مثلاً یک‌بار سس کچاپ بسته‌بندی و نیمه مصرف شده‌ای را که از داخل کیسه‌ی ساندویچش بیرون ریخته، کیفش را حسابی کثیف کرده بود و یا ذرت‌های بو داده و تخمه‌های‌ آفتاب‌گردان ته کیفش را اشغال کرده‌اند. او معمولاً هندزفری را فراموش می‌کند درحالی‌که خیلی به آن وابسته است.

  • الگوبردار کیفی

محمد 14ساله است و از خواهر بزرگترش الگو پذیری دارد. خواهر او امسال دبیرستان را تمام می‌کند و همیشه همراه خود کیف برمی‌دارد.

در کیف او معمولاً فلش، جامدادی و کتاب تمرین زبان، جعبه عینک و ادکلن است. البته اگر قرار باشد منزل اقوام نزدیک بروند حتماً وسایل پلی‌استیشن و یک دست لباس راحتی هم دارد. محمد معمولاً سعی می‌کند تا حد امکان وسایلی را بردارد که ممکن است به آن‌ها نیاز پیدا کند و به‌همین خاطر کوله‌ی او بسیار سنگین است. او معمولاً فراموش می‌کند قاب عینک طبی‌اش را بردارد و همیشه در کیفش دنبال قاب عینک می‌گردد.

  • در کیفمان چه بگذاریم

اگر قراراست همراهمان کیف داشته باشیم بهتر است کیفمان وزن مناسب داشته باشد و وسایل داخل آن به‌اندازه‌ی نیاز باشند.

به‌هرحال برخی وسایل مورد نیاز هستند؛ مثل کیف پول، کارت‌های اعتباری، عینک آفتابی، دستمال کاغذی یا دستمال مرطوب، گاهی یک لقمه یا خوراکی کوچک و یا بطری آب لازم است و بقیه‌ی موارد بسته به جایی که قرار است برویم متفاوت است.

اما از سوی دیگر سنگین‌کردن کیف هم برای خودش مشکلاتی دارد و علاوه بر آزاری که به شانه‌ها و یا آرنج و کمر می‌رساند کیف را شلوغ و وسایل مورد نیاز را از دسترس خارج می‌کند. مثلاً در لحظه‌ای سریع به دستمال نیاز دارید و پیداکردن یک بسته‌ی دستمال کاغذی کوچک در کیف شلوغ زمان می‌برد.

هرشب قبل از خواب کیفتان را خالی کنید، زباله‌هایش را دور بریزید و آن را مرتب کنید، این کار کمک بسیاری به حفظ و نگه‌داری وسایل شخصی شما می‌کند و حتی باعث مرتب‌شدن ذهنتان هم می‌شود؛ یک‌بار امتحان کنید.

کد خبر 450714

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha