همشهری آنلاین: محققان دریافتند مصرف میوه و سبزی‌جات خام در مقایسه با میوه و سبزی‌جات پخته، کنسروشده و فرآوری شده برای سلامت روان بهتر هستند.

تاثير مصرف ميوه و سبري‌جات خام بر سلامت افراد

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «تاملین کونر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «میزان مصرف میوه و سبزی‌جات بسیار برای حفظ سلامت روان موثر هستند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «تحقیق ما نشان می‌دهد مصرف میوه و سبزی‌جات به شکل دست نخورده و خام ارتباط قوی‌تری با سلامت بهتر روان دارد.»

وی معتقد است پختن و فرآوری میوه و سبزی‌جات احتمالا موجب نابودی میزان مواد مغذی آنها می‌شود.

در این مطالعه از بیش از ۴۰۰ فرد بزرگسال در رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال از نیوزیلند و آمریکا نظرسنجی به عمل آمد.

میزان مصرف میوه و سبزی‌جات خام و همچنین میوه و سبزیجات پخته و فراوری شده در این گروه از افراد و همچنین سلامت روان منفی و مثبت‌شان ارزیابی شد.

دکتر کونر در ادامه می‌افزاید: «بررسی‌های ما نشان داد مصرف میوه و سبزی‌جات خام می‌تواند پیش بینی کننده میزان کمتر علائم بیماریهای روانی نظیر افسردگی، و بهبود میزان سلامت روانی نظیر روحیات مثبت، رضایتمندی از زندگی و شادابی باشد. این فواید سلامت روان در زمان مصرف میوه‌ها و سبزی‌جات پخته، کنسروشده و فراوری شده به شکل قابل توجهی کاهش می یابد.»

کد خبر 453304
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha