به گزارش واحد مرکزی خبر، رئیس جهاد کشاورزی استان اصفهان در این مراسم با اشاره به تولید 12 تا 14 درصد سیب کشور در استان اصفهان گفت : 90 درصد تولید سیب استان در شهرستان سمیرم است و یک سوم از کل باغات این شهرستان نیز هنوز بارور نشده است.
غلامحسین آقایا توجه به استانداردهای کیفیت محصول و ارتقای آن و همچنین تغییر شیوه سنتی باغداری را ضروری دانست و افزود: استفاده از ارقام جدید و درختان پایه کوتاه ضروری است و همت مراکز تحقیقاتی و شرکتهای فنی و مهندسی را می طلبد.
شهرستان سمیرم با دارا بودن 28 هزار هکتار باغ میوه یکی از مناطق مهم تولید سیب در کشور است.
از این سطح 24 هزارهکتار سیب درختی که 17 هزار هکتار آن بارور است.
سیب سمیرم به لحاظ کیفیت شهرت جهانی دارد و 10 درصد سیب منطقه " گلاب " و 90 درصد سیبهای پاییزه است.
سالانه حدود 300 هزار تن سیب در شهرستان سمیرم تولید می شود.