مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰
۰ نفر

همونطور که می‌دانید این دو مواد بسیار مقوی و ارزشمند هستن و از زمان های قدیم برای خیلی از بیماری‌ها توصیه می‌‍‌‎‌شدند. این جا شما رو بیشتر با این دو آشنا می‌کنیم و از خواص باور نکردنی پسته و زعفران می‌گوییم. در ادامه این نوشته به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با خوردن زعفران و پسته از سرطان جلوگیری کنید.

زعفران خوشحالتان مي‌كند

همونطور که می‌دانید این دو مواد بسیار مقوی و ارزشمند هستن و از زمان های قدیم برای خیلی از بیماری‌ها توصیه می‌‍‌‎‌شدند. این جا شما رو بیشتر با این دو آشنا می‌کنیم و از خواص باور نکردنی پسته و زعفران می‌گوییم. در ادامه ی این نوشته به شما خواهیم گفت که چگونه می توانید با خوردن زعفران و پسته از سرطان جلوگیری کنید.

پسته:

پسته درخت کوچکی است که راس آن در آسیا  قرار دارد. این درخت میوه ای تولید می‌کند که بسیار لذیذ و پرفایده است. پسته واژه‌ای فارسی است. تولید پسته در ایران بیشتر در شهرستان‌های محولات و رفسنجان است. برترین پسته، پسته «اکبری»  هست که به علت داشتن مغز بلند و کشیده خود در بازار جهانی به super long pistachio  معروف است. انواع پسته به ۲ گروه: گرد و دراز تقسیم‌بندی شده‌اند.

بهترین روش نگهداری پسته در فریزر است.

خواص پسته:

· پسته مقدار فیبر غذایی زیادی را در خود دارد و می‌تواند علاوه بر بهبود گوارش به کاهش میزان کلسترول و قند خون کمک کند.

· مغز و ذهن را تقویت می کند.

· باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در جلوگیری سرطان موثرند.

· جوشانده پوست پسته برای رفع درد مقعد مفیده.

· برای آرام کردن اعصاب مفید است.

· روغن پسته دارای آهن، فسفر، مس و منیزیم است. این روغن به بسیار در صنایع آرایشی و طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

· یک منبع خوب آهن است، برای جلوگیری از کم‌خونی مفیده.

· پوست را از آسیب پرتوی فرابنفش محافظت می‌کند.

· پسته به ساخته شدن مناسب گلبول‌های قرمز خونی کمک می‌کند.

با خواصی که ذکر شد، خرید پسته از مهم‌ترین موارد در لیست خرید هر خانواده است تا با خرید آن به سلامت بدن خود کمک کند.

زعفران:

زعفران گیاهی کوچک که دارای ۶ گلبرگ بنفش‌رنگ هستند که ممکن است به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل‌ها دارای سه پرچم و ۱ مادگی منتهی به کلاله ۳‌شاخه نارنجی رنگ هستند. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه به نام زعفران که معطر و کمی تلخ است. در لغتنامه آمده‌است که کلمه‌ی زعفران، عربی است و ریشه آن نامعلوم. شما با دم کردن زعفران یا به اصطلاح زعفران آب کرده می‌توانید از آن استفاده کنید و در غذا بریزید یا دم نوش درست کنید.

غذاهایی که با زعفران درست می‌شوند:

· شله زرد

· کاچی

· ته چین

· موس زعفرانی

· نخودچی

· سوهان

· مسقطی

· بستنی سنتی

خواص زعفران:

· زعفران دارای فولیکول‌های زیادی است، که باعث رشد موها می‌شود.

· باعث احساس سیری می‌شود، در نتیجه می‌توانید وزن کم کنید.

·  زعفران برای  درمان افسردگی استفاده می‌شود.

· زعفران به عنوان داروی ضدسرطان برای درمان سرطان بسیار موثر است.

· باعث تنظیم چرخه قاعدگی در بانوان می‌شود.

· در زعفران کروسین وجود دارد که اختلال نعوظ آقایان را برطرف می‌کند.

· ادرار آور بوده که برای شست‌وشوی کلیه‌ها و مثانه مفید است.

بنابراین با خرید زعفران و استفاده آن در غذا و نوشیدنی‌های زعفرانی سلامتی را به بدن خود هدیه بدهید.

منبع: مجله اینترنتی اُکالا

کد خبر 456534

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز