مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴
۰ نفر

همشهری‌آنلاین: مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به تشریح اقدامات این سازمان در یک سال گذشته پرداخت و از ۵ حادثه پرتکرار تهران در سال ۹۷ گفت.

داوري

مهدی داوری،مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفت‌وگو با شهرنوشت در تشریح عملکرد سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در سال ۹۷ با اشاره به آمار ساختمان‌های بلندمرتبه آموزش داده شده (طرح ۹۹۹ برج) در سال ۹۷ اظهار کرد: به دنبال اجرای این طرح در ۸ منطقه عملیاتی، در منطقه یک (۲۶ برج)، منطقه ۲ (۱۲برج)، منطقه ۳ (۱۰ برج)، منطقه ۴ (۷ برج)، منطقه ۵ (۱۰ برج)، منطقه ۶ (۱۱برج)، منطقه ۷ (۶ برج) و منطقه ۸ (۸ برج) تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

او با بیان این‌که در مجموع ساکنان ۹۰ برج تحت آموزش قرار گرفته‌اند، عنوان کرد: این آموزش‌ها به ۹ هزار و ۱۱۶ نفر از ساکنان برج‌های مناطق ۲۲ گانه شهرداری ارائه شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به بازدید ایمنی از کلیه مدارس شهر تهران و نظارت بر رفع موارد ناایمن تصریح کرد: تکمیل سیاهه بازدید ایمنی در برابر حریق در مدارس، توضیح موارد ناایمن و ارائه دستورالعمل ایمنی، تعیین مهلت برای رفع موارد ناایمن و انجام مکاتبات لازم از طریق معاونت پیشگیری سازمان از جمله اقداماتی است که در بازدید اولیه از سوی سازمان آتش‌نشانی انجام می‌شود.

بازدید آتش نشانان از بیش از دو هزار مدرسه

داوری با تاکید بر حصول اطمینان از رفع موارد ناایمنی پیشین در بازدیدهای ثانویه به نمونه هایی از موارد ناایمنی در مدارس اشاره کرد و گفت: لوله‌کشی غیر استاندارد گاز، برق کشی نامناسب و دپوی ضایعات قابل اشتعال، سیم‌کشی تابلوی برق اصلی، عدم وجود سه راهی مناسب، انبارداری نامناسب و ارتفاع کم جان پناه پشت بام از جمله موارد ناایمنی در مدارس بود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به آموزش نکات ایمنی به کادر اداری و آموزشی مدارس افزود: آشنایی با خاموش‌کننده‌های دستی، آشنایی با خطرات ناشی از برق، آشنایی با روش‌های خروج اضطراری و ایمنی مسیرهای تخلیه، مخاطرات لوازم گرمایشی شعله مستقیم، آموزش نحوه صحیح نصب و استقرار دودکش و نکات ایمنی موتورخانه ها از جمله مواردی بود که به کادر اداری و آموزشی مدارس آموزش داده شد.

به گفته داوری در سال ۹۷ و در دو هفته آموزشی در ۸ منطقه عملیاتی؛ هفته اول هزار و ۴۹۸ مدرسه و در هفته دوم هزار و ۲۹۸ مدرسه تحت آموزش قرار گرفته اند و در همین راستا دو هزار و ۴۳۱ دستورالعمل صادر شده است.

او با اشاره به احداث و بهره‌برداری ایستگاه های آتش نشانی در سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: ایستگاه ۱۳۱ آتش‌نشانی (سوهانک)، ایستگاه ۱۲۹ آتش‌نشانی (آزادگان) و ایستگاه ۱۱۰ آتش‌نشانی (عباس آباد) از جمله مواردی بودند که در این سال احداث شدند و مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.

برقراری بیش از یک میلیون تماس با سامانه ۱۲۵

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در تشریح آمار حریق، حوادث و خدمات ایمنی شهر تهران در سال ۱۳۹۷ نیز توضیح داد: در مجموع یک میلیون و ۳۶۲ هزار و ۴۹۵ تماس با سامانه ۱۲۵ در این سال انجام شده و آتش‌نشانان در پی تماس با این سامانه ۷۰ هزار و ۶۷۵ فقره عملیات انجام داده اند.

داوری ادامه داد: از بین تماس‌های برقرار شده با آتش‌نشانی تهران ۳۱ درصد (۲۱ هزار و ۶۲۳ مورد) درباره حریق، ۱۶ درصد (۱۱ هزار و ۶۰۳ مورد) در خصوص حادثه و ۵۳ درصد (۳۷ هزار و ۵۶۹ مورد) در بحث مرتبط با خدمات ایمنی بوده‌است.

وی با اشاره به اینکه میانگین زمان رسیدن به محل حریق ۴ دقیقه و ۱۳ ثانیه بوده است، عنوان کرد: زمان رسیدن به محل حریق ۲ ثانیه جلوتر از هدف کمی مقرر در برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران (۴ دقیقه و ۱۵ ثانیه) است.

۵ حادثه پرتکرار در سال ۹۷

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به ۵ حادثه پر تکرار شهر تهران در سال ۹۷ توضیح داد: تصادف یا واژگونی خودرو، نشت مایع (بنزین، گازوییل و ...)، سقوط درختان، نشت گاز، اجسام معلق و در حال سقوط  و آب گرفتگی بیشترین حوادث پرتکرار در شهر تهران بوده است.

داوری با اشاره به ۵ خدمت ایمنی پرتکرار شهر تهران در سال ۹۷ تصریح کرد: محبوس شدن در آسانسور، مشاهده حیوانات، محبوس شدن افراد، بسته شدن درب (بدون محبوسی)، محبوس شدن حیوانات و نشت آب از جمله خدمات ایمنی ارایه شده پرتکرار بوده است.

وی با اشاره به اقدامات بهبودمحور در کاهش حریق های مرتبط با نگهداشت شهر، از کاهش نرخ رشد این نوع حریق ها در سطح مناطق شهرداری تهران در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده در معاونت خدمات شهری و محیط زیست و همراهی و مشارکت مناطق و نواحی شهرداری تهران در سال  ۱۳۹۷ کاهش ۲۷ درصدی حریق های مرتبط با خدمات شهری (حریق سطل های زباله ۲۹درصد کاهش، حریق معابر و گذرگاه ها ۲۳ درصد کاهش و حریق فضای سبز ۳۱ درصد کاهش) را شاهد بوده ایم.

به گفته داوری، همه مناطق شهرداری تهران در سال ۱۳۹۷ در مقایسه با سال قبل از آن با کاهش وقوع حریق های مرتبط با نگهداشت شهر روبرو بوده اند.

وی با اشاره به خرید نردبان و بالابر آتش نشانی عنوان کرد: خرید ۵ دستگاه نردبان ۶۴ متری، ۴ دستگاه نردبان ۵۶ متری، ۶ دستگاه نردبان ۳۲ متری، ۴ دستگاه نردبان ۳۰ متری و ۲ دستگاه بالابر ۵۵ متری از جمله دیگر اقدامات انجام شده در سال ۹۷ بوده است.

کد خبر 456674

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha