به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «محمد فتاحی» امروز (سهشنبه) با اعلام این خبر افزود: این گروهها متشکل از ۴۸ کارشناس دامپزشکی استان مرکزی است که وظیفه پایش، مراقبت و پیشگیری از شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان را برعهدهدارند.
وی ادامه داد: تقویت دامنه نظارتی در خصوص این بیماری طیور در استان مرکزی با هدف بازرسی از مرغداریهای صنعتی، سنتی و محیط زیست استان با مهاجرت پرندگان آغاز و تاپایان سال جاری ادامه مییابد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: پایش، مراقبت و پیشگیری از شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوقحاد پرندگان از سوی این گروه ها روزانه بهصورت تلفنی و حضور در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار، بوقلمون و مرغ مادر انجاممیشود.
فتاحی از واکسیناسیون ۶۳۰ هزار قطعه طیور در واحدهای پرورش مرغ تخمگذار، بوقلمون و مرغمادر استان مرکزی در سال جاری خبرداد و گفت: واکسن این بیماری به میزان کافی در کشور وجود دارد و با معرفی تولیدکنندگان به این سازمان حواله به میزان نیاز برای آنان صادر میشود.
وی ادامه داد: ۹۱ مورد بازدید ممیزی امسال در راستای اصلاح ساختار مرغداریها از سوی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام شده و ۳۲ مجوز جوجهریزی نیز صادر و برای ۵۹ مورد اعلام نواقص شده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: چهار هزار و ۵۹۷ مورد بازدید امسال از مرغداریهای صنعتی، روستایی، پرنده فروشیها، کشتارگاهها طیور، تالابها و سدهای استان صورت گرفته و چهار هزار و ۱۵۶ مورد نمونه برداری خون، بافتی و سرمی در این مناطق انجام شده است.
فتاحی خاطرنشان کرد: موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این بازدیدها در استان مرکزی مشاهده نشده است.
نظر شما