به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، امیر دریادار حسین خانزادی سه شنبه شب در آیین پیوستن ناوشکن البرز، زیردریایی کلاس غدیر ۹۴۵ و ۲ فروند شناور تندرو به ناوگان این نیرو در بندرعباس افزود: این اتفاق در آینده نزدیک رخ خواهد داد و نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران امروز توانمندتر از گذشته و مقتدرتر وظایف و فعالیتهای خود را ادامه میدهد.
وی با اشاره به نقش نیروی انسانی در ساخت و بهروزرسانی تجهیزات نداجا، یادآور شد: کارخانجات نداجا امروز پیشرفت بسیار بزرگی نسبت به گذشته کرده و ظرفیت و تواناییهای بسیاری در آن انباشته شده است و درآینده شاهد رشد و بلوغ افزونتر آن خواهیم شد.
وی اضافه کرد: با پیروی انقلاب اسلامی پنج هزار مستشار از کشور خارج شدند که زمان خروج از ایران اعلام کردند میرویم که بهزودی بازگردیم.
فرمانده نداجا اظهار داشت: معنای این سخن آن بود که در ایران اسلامی جوانان و متخصصانی که توانایی راهبری و بکارگرفتن تجهیزات پیچیده را داشته باشند وجود ندارد.
امیردریادار خانزادی اشاره کرد: زمانی که فرمان ساخت ناوشکن با قابلیت حمل بالگرد در دوران سازندگی توسط فرمانده کل قوا صادر شد کمتر کسی در کارخانجات نداجا باور میکرد این محقق شود ولی اجرایی شد.
وی اشاره کرد: در سال گذشته ناوشکن جمهوری اسلامی ایران سهند، زیردریایی جمهوری اسلامی ایران فاتح و در سالهای پیش از آن زیردریاییهای غدیر یکی پس از دیگری تولید شدند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ابراز داشت: اگر تنها به حجم تولیدهای فناورانه در این سالها توجه شود عظمت فرزندان این ملت که در کارخانجات نداجا نهایت دانش و اراده خود را بکارگرفتند تا اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران در دریا پایدار بماند مشخص میشود.
فرمانده نداجا اشاره کرد: ناوشکن جمهوری اسلامی ایران البرز که امروز شاهد پیوشتن مجدد آن به این نیروی هستیم تنها تصویری از شناور گذشته را به خود داشته و همه تجهیزات و سامانه های بکار رفته در آن متفاوت بوده که این، آن را برای دشمن غیرر قابل پیش بینی کرده است.
وی گفت: قدرت تحرک ناوشکن جمهوری اسلامی ایران البرز به میزان قابل توجه ای افزایش یافته، تسلیحات آن تغییر کرده و قابلیت و پایداری بیشتری دارد.
وی اظهار داشت: همین طور زیردریایی غدیر ۹۴۵ که پس از ۱۰ سال عملیات در دریا مورد بازسازی قرار گرفته ظرفیت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران در راستای عملیات بازدارندگی در دریا است.
امیر دریادار خانزادی افزود: شناورهای تندرویی که امروز به دست توانمند همکاران ما در مجموعه تکاوران دریایی و عملیات ویژه مورد استفاده قرار میگیرند، دریا را برای دشمن و آنهایی که دست به انجام حرکتهای نمایشی در این منطقه میزنند ناامن خواهند کرد و امنیت پایداری را برای جمهوری اسلامی ایران به ارمغان خواهند آورد.
نظر شما