سازمان حج و زیارت چگونگی نقل و انتقال اولویت حج تمتع و فراخوان به‌روزرسانی اطلاعات همه متقاضیان حج را (کسانی که ودیعه داده‌اند و آنها که قصد انجام این کار را دارند) اعلام کرد.

حج

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، محمدتقی قادری مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت اظهار کرد: از اردیبهشت سال جاری سامانه‌ای به نشانی tasharof.haj.ir راه‌اندازی شده است تا کسانی که قصد واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع را دارند، به آن مراجعه کنند.

قادری افزود: در گذشته کمبودی در این رابطه وجود داشت چراکه برخی افراد بنا به دلایلی قصد واگذاری و از طرفی برخی افراد مستطیع نیز درخواست دریافت اولویت حج تمتع را داشتند اما یک سامانه جامع، متمرکز و تحت نظارت سازمان وجود نداشت که این افراد را به هم وصل کند و در برخی موارد افراد سودجو و دلال نیز در این حوزه حضور می‌یافتند. خوشبختانه با راه‌اندازی سامانه تشرف شاهد یک نظم و انسجام برای واگذاری و دریافت اولویت‌های حج تمتع هستیم.

وی با بیان این‌که سامانه tasharof.haj.ir به نوعی ارتباط دوسویه واگذارکنندگان و متقاضیان را مستقیما و بدون واسطه‌گری افراد سودجو و دلال برقرار می‌کند، گفت: متقاضیان (واگذارکنندگان و دریافت‌کنندگان اولویت حج تمتع) ابتدا با مراجعه به درگاه اینترنتی ذکر شده به ثبت اطلاعات و درخواست خود می‌پردازند و بعد از احراز هویت و تایید مراحل، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی معرفی می‌شوند تا کارهای واگذاری قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع صورت گیرد.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با اشاره به راه‌اندازی سامانه نقل و انتقال اولویت حج تمتع در سال ۹۸ ادامه داد: هیچ نقل و انتقالی بدون مراجعه به سامانه tasharof.haj.ir و طی کردن مراحل پیش‌بینی‌شده انجام نمی‌گیرد و واگذارکنندگان و دریافت‌کنندگان اولویت نیز از مراجعه به افراد واسطه‌گر و خرید و فروش به صورت وکالتی یا... پرهیز کنند چراکه تنها ملاک واگذاری و دریافت اولویت، سامانه ذکرشده خواهد بود.

وی بیان کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه  tasharof.haj.ir تاکنون بیش از ۱۳ هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع انجام گرفته است.

قادری درباره فراخوان تکمیل اطلاعات دارندگان قبض ودیعه‌گذاری حج تمتع نیز توضیح داد: فراخوان تکمیل اطلاعات که باید از سوی ودیعه‌گذاران انجام شود به منظور به‌روزرسانی اطلاعات و ارتباط دوسویه با آنان، در جهت برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت حج تمتع و تخصیص سهمیه به استان‌ها برای اعزام و سایر امور اجرایی خواهد بود.

وی ادامه داد: به منظور سهولت کار متقاضیان محترم، درگاه اینترنتی به آدرس reserve.haj.ir  طراحی شده است تا افراد هرچه سریع‌تر به آن مراجعه کنند.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با تاکید بر این‌که تمامی دارندگان قبض ودیعه‌گذاری حج تمتع باید اطلاعات خود را به‌روزرسانی کنند، اظهار کرد: اعزام، برنامه‌ریزی‌ و حتی واگذاری اولویت حج تمتع در سامانه tasharof.haj.ir نیز منوط به حضور در فراخوان تکمیل اطلاعات است.

قادری با بیان این‌که حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، گفت: سامانه طراحی شده فقط برای افرادی که در اولویت تشرف قرار دارند طراحی نشده و ضروری است همه دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع به آن مراجعه کنند.

کد خبر 470578

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha