به گزارش همشهری آنلاین، مهین فرهادی زاد، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان در نشست همایش ملی زن و ورزش، در پاسخ به این سوال که واکنش شما به رفتن برخی از ورزشکاران در رشته هایی چون شطرنج و تکواندو چیست؟ گفت: تعداد زیادی از ورزشکارانمان در این گروه قرار ندارند که ناراحت باشند و بروند. اگر یکی از ورزشکاران شطرنج را اعلام میکنید او سالهاست که در فرانسه زندگی میکند. هر کسی در ارتباط با زندگی خود تصمیم میگیرد و نمی توانیم کسی را مجبور کنیم. ما باید از ورزشکارمان حمایت و دلجویی کنیم. کیمیا علیزاده ورزشکار قهرمان ما در ریو بود که با تلاش و کوشش و با همه وجود آسیب دیدگی تلاش کرد و روی سکو رفت تا اولین مدال آور زنان ایران در بازیهای المپیک شود. این موضوع برای مردم و مسئولان ورزشی قابل احترام است. کیمیا هم فراموش نمیکند که چقدر مردم و مسئولان از او حمایت کردند. مطلب کیمیا را نخواندم اما تا جایی که میدانم او دوست داشت در فیزیوتراپی ادامه تحصیل دهد در حالی که ورزشکاران ما فقط میتوانند در رشته تربیت بدنی ادامه تحصیل بدهند که به همین دلیل رفت.
این مقام مسئول در ادامه افزود: کدام کشور برای ورزشکاران قهرمان خود تلاش نمیکند؟ فضا را برای ورزشکارانمان به ویژه در ردههای سنی علیزاده که جوانانی هستند که زبان دلجویی و مهربانی خاص خود را میخواهند، ایجاد کردیم. اهتزار پرچم ایران خواست ورزشکاران هم هست اما کمیسیون زنان و ورزش در مورد ورزشکاران زن برنامههایی دارد که برای در کنار هم بودن و شنیدن زنان آنها اقدام کند. علاوه بر این کمیسیون ورزشکاران را هم داریم که از کمیسیونهای اصلی IOC است و کمیته ملی المپیک به آن خیلی اهمیت میدهد. کمیسیونهای دیگر هم در خدمت ورزشکاران هستند. حضور زهرا نعمتی به نجمه خدمتی دلگرمی میدهد. حضور خدمتی به الهام احمدی دلگرمی میدهد و همینطور موارد دیگر.
فرهادی زاد بیان کرد: ما ۶۰ ورزشکار فدراسیون بیمارهای خاص را به انگلستان بردیم و به آنها تسهیلات دادیم اما یک نفراز آنها نماند و برگشتند چون باورهایی که در آنها ایجاد شده باورهای قوی است و خانواده، مدرسه، دوستان و رسانه در آن نقش اساسی داشته است. علاوه بر این باید در فدراسیونهایمان فضای همراه با آرامش برای بانوان فراهم کنیم. البته این فضا وجود دارد اما باید بیشتر تلاش کنیم تا ورزشکارانمان به آرامش برسند و قوانین را به سمت و سویی ببریم تا کسانی مثل علیزاده در همین جا بتوانند تحصیلات خود را ادامه دهند. نباید فقط کیمیا را ببینیم بلکه باید خانواده و نیازهای آنها را هم ببینیم.
او در مورد فراهم کردن شرایط مناسب برای مربیان زن توانمند چون شهرزاد مظفر و الهام هاشمی و حفظ آنها در کشور گفت: وقتی الهام هاشمی در سنگاپور بود ورزشکاران او به فینال مسابقات میرسیدند و آقای دادگر با او صحبت کرد که به کشور برگردد. تیراندازی مشکلات خاص خود را دارد فدراسیون به دلیل شرایط کشور نمیتواند اسلحه مدرن و فشنگ وارد کند اما خوشبختانه در جلسه ستاد عالی بازیها مقرر شد نیازهای آنها با اختصاص تسهیلات فراهم شود.
فرهادی زاد بیان کرد: باید برای بانوانی که میتوانند با تلاش و کوشش در ارتقا سیستم ورزش نقش داشته، مراقبت و تلاش بیشتری داشته باشیم. باید به بخش بانوان سوبسید ورزشی داد یعنی فضا و امکان صحبت کردن بیشتری برای آنها فراهم شود وقتی مربی توانمندی چون الهام هاشمی داریم باید او را حمایت کنیم. خانم مظفر هم با توانمندی هایش باید در دورههای بعد برگردد و او هم با دل و جان میآید. باید از همه زنان توانمندمان حمایت کنیم تا دختران جوانمان بدانند یک روز به الهام هاشمی و شهرزاد مظفر تبدیل میشوند.
نظر شما