به گزارش همشهری آنلاین، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گزارش کرد که میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز بر روی شاخص ۱۰۵ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس (بیماران قلبی و ریوی، کودکان، سالمندان و زنان باردار) قرار داشت.
در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون با شاخص ۶۱ و منواکسید کربن با شاخص ۲۸ بوده است.
ایستگاههای شهرداری (منطقه ۱۱) با شاخص ۱۳۵، دانشگاه علم و صنعت (منطقه ۴) با شاخص ۱۳۴ و شریف (منطقه ۲) با شاخص ۱۳۰ بیشترین آلایندگی را در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز نشان می دهد.
ایستگاههای ستاد بحران (منطقه ۷) با شاخص ۳۹، مسعودیه (منطقه ۱۵) با شاخص ۷۰ و پارک سلامت (منطقه ۱۷) با شاخص ۸۰ در همین مدت کمترین آلایندگی را در سطح مناطق تهران دارند.
شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول (زرد و حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است.»
امسال ۲۵ روز هوای پاک، ۲۰۷ روز هوای قابل قبول، ۶۳ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس(بیماران قلبی و ریوی، کودکان، سالمندان و زنان باردار) و پنج روز هوای ناسالم برای همه افراد به ثبت رسیده است.
بر اساس آیین نامه اجرایی تبصره ۳ ماده ۲ قانون هوای پاک، از ۲۳ دی امسال واژه «قابل قبول» جایگزین عبارت «سالم» در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای شهرداری تهران شده است.
نظر شما