نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه از تصویب افزایش ۱۵ درصدی حقوق سال آینده کارمندان در این کمیسیون خبر داد.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی‌اصغر یوسف‌نژاد نایب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس در تشریح مصوبات این کمیسیون درباره افزایش حقوق و مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی گفت: دولت مکلف شد در سال ۹۹ افزایش ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر از قبیل اعضای هیأت علمی، قضات و کارکنان کشوری و لشکری شاغل در تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و حقوق بازنشستگان را به گونه‌ای انجام دهد که پس از اعمال افزایش حقوق به میزان ۱۵ درصد مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کار معین و کار مشخص) به نسبت مدت کارکرد و حکم حقوقی بازنشستگان متناسب سنوات خدمت قابل قبول، از ۲۸ میلیون ریال کمتر نباشد.

او ادامه داد: تفاوت تطبیق موضوع ماده ۷۸ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۲۶ اسفند سال ۱۳۹۷ در حکم حقوق، بدون تغییر باقی بماند و مابه‌التفاوت ریالی مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کار معین و مشخص) نسبت به مبلغ ۲۸ میلیون ریال، به تفاوت تطبیق مذکور اضافه می‌شود. این تفاوت تطبیق برای شاغلین مشمول کسر کسور بازنشستگی است.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حقوق و مزایای مستمر شاغلان، حداقل حقوق بازنشستگان و وظیفه‌بگیران مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و حداقل حقوق کارمندان مشمول نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و سایر حقوق بگیران دستگاه‌های اجرایی و صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی و مستمری‌ها و سایر حمایتی‌ها متناسب با آنها، معادل افزایش ضریب ریالی به میزان ۱۵ درصد خواهد بود.

یوسف‌نژاد با بیان اینکه سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۴ اسفند سال ۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن در سال ۱۳۹۹ سالانه مبلغ ۳۶۰ میلیون ریال تعیین می‌شود، اظهار کرد: نرخ مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی اعم از حقوق و مزایای فوق‌العاده (به استثناء تبصره‌های ۱ و ۲ ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم و اصلاحات بعدی آن و با رعایت ماده ۵ قانون اصلاح پاره‌ای از مقررات مربوط به اعضای هیأت علمی مصوب ۱۶ اسفند سال ۱۳۶۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و کارانه مازاد بر مبلغ مذکور تا ۱ و نیم برابر آن مشمول سالانه ۱۰ درصد و نسبت به مازاد ۱ و نیم برابر تا ۲ و نیم برابر آن مشمول سالانه ۱۵ درصد و نسبت به مازاد ۲ و نیم برابر تا ۴ و نیم برابر آن مشمول مالیات سالانه ۲۰ درصد و نسبت به مازاد ۴ برابر مشمول مالیات ۲۵ درصد است.

او بیان کرد: میزان معافیت مالیاتی اشخاص موضوع مواد ۵۷ و ۱۰۱ قانون مالیات‌های مستقیم سالانه مبلغ ۲۸۸ میلیون ریال تعیین شده است.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: اشخاصی که از معافیت‌های مالیاتی موضوع تبصره ۱ ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم بهره‌منداند، مشمول معافیت ماده ۸۴ قانون مذکور مطابق مقررات بند گذشته نخواهند بود.

یوسف نژاد در ادامه یادآور شد: آئین‌نامه اجرایی این تبصره از قانون با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی به تصویب هیأت دولت می‌رسد.

کد خبر 479752

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید IR ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
    11 0
    تامین اجتماعی برای بازنشستگان زیر خط فقر چه کرد.؟