به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، قاسم میرزایی نیکو درباره اینکه در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس قرار داریم؛ بعضی از جناحها و گروهها سعی میکنند با فضاسازی خود را پیروز این دوره از انتخابات نشان دهند و حتی عنوان میکنند رئیس مجلس یازدهم نیز مشخص شده است، بیان کرد: هر چقدر که به زمان انتخابات نزدیک شویم یک عده سعی میکنند با مطرح کردن دیدگاههای جزمی، بسته و دلواپسانه فضا را به سمت و سویی بکشانند که باید گفت موفق نخواهند شد.
این عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فعالیتهای سیاسی و مبارزاتش برد، باخت و مساوی دارد مانند سایر بازیها؛ معتقدم مردم اگر در سرنوشتشان دخالت کنند و خواهان تغییر باشند حتما این پیشبینیهای جزمی اثری نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: مردم نیاز به اخبار صحیح و سالم دارند، ما باید بتوانیم در چند صباحی که به انتخابات مانده است با رسالت درست و با صداقت با آنان سخن بگوییم و اطلاعات درست به آنها بدهیم، بنابراین لازم است افراد مطلع با در نظر گرفتن وضعیت جامعه این کار را انجام دهند و آگاهی رسانی کنند.
نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با برخی اقدامات میتوان نتیجهای به دست آورد که به صلاح مردم و کشور باشد، گفت: در انتخابات چندین رفتار مانند رأی دادن، رأی ندادن، تک رأی دادن یا رأی ندادن به شخصی که سابقهاش معلوم است، تغییرات شگرفی به وجود آورد.
وی ادامه داد: اینکه عنوان میشود هیچ رقابت برون جناحی وجود ندارد و سر لیست یک جریان از قبل مشخص است، مردم با این نوع رفتارها متوجه بسیاری از رخدادها میشوند و پیش خودشان میگویند فلانی که مشکلات اقتصادی داشت چرا تایید شده؟ پس ممکن است خودشان تصمیم بگیرند که رأی ندهند تا آن آقا یا خانم وارد مجلس شود.
میرزایی نیکو درباره اینکه گفته میشود اصلاح طلبان شاید لیستی برای حضور در این انتخابات نداشته باشند، عنوان کرد: اصلاح طلبان برای هرگونه رفتار انتخاباتی منتظر پاسخ اعتراضات در رد صلاحیتها هستند، بعد تصمیم نهایی را میگیرند.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره اینکه شورای نگهبان چقدر ممکن است افرادی که رد صلاحیت کرده و یا صلاحیتشان احراز نشده است را به میدان انتخابات بازگرداند، گفت: فکر نمیکنم تغییر زیادی حاصل شود شاید افرادی را تائید کنند که خیلی موثر نباشند به هر حال نباید امید داشت این شورا، اصلاحطلبان را به رقابتهای انتخاباتی بازگرداند.
وی درباره ترکیب مجلس یازدهم و برخی تلاشها برای یکدست کردن حاکمیت عنوان کرد: مجلس یازدهم یک مجلس ناشناخته خواهد بود. از سوی دیگر هم مطرح میشود پارلمان بعدی یکدست میشود؛ اما دوستان نمیگویند که یکدستی در هیچ زمینهای نه تنها سود ندارد بلکه ضرر هم دارد. مگر در دولت احمدی نژاد همه چیز یکدست نبود پس بعدها چرا از دولتش با عنوان انحرافی نام بردند؟
نظر شما