به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، میثم نیلی با اشاره به روند جلسات وحدت میان جبهه پایداری و شورای ائتلاف اظهار کرد: پس از تلاشهای ناکام جبهه پایداری برای ایجاد وحدت و اشتراک حداکثری در هفتههای گذشته، در روزهای منتهی به بستهشدن فهرستهای انتخاباتی با طرح و تصویب ایده ناپسند «اشتراک صفر» توسط شورای ائتلاف و توجیه عملی فهرستهای تباینی، اولین مانع بر سر ایجاد وحدت انقلابیون ایجاد شد.
وی افزود: این اقدام شورای ائتلاف به همراه فشار به نامزدها برای انتخاب اجباری یکی از دو فهرست انتخاباتی، باعث تهیشدن حداکثری دو لیست از مشترکات و ناکامماندن تلاشها برای ایجاد دو لیست با اشتراک بالا شد.
این عضو جبهه پایداری تصریح کرد: پس از انتشار دو لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری، با توجه به توصیههای نخبگان و دلسوزان برای ایجاد تفاهم و توافق جدید، شب گذشته جلسهای به پیشنهاد آقای الیاس نادران به حجتالاسلام آقاتهرانی شکل گرفت. نکته قابل ذکر این است که آقای نادران خودشان از نامزدهای مشترک هر دو لیست هستند.
نیلی با بیان اینکه در این جلسه توافق بر انتشار فهرست ۲۹+۱ یا ۱-۳۰ قطعی شد، گفت: به این ترتیب که یا دو فهرست با سرلیستهای متفاوت یا فهرست ۲۹ نفره با سرلیست شورای ائتلاف و لیست ۲۹ نفره جبهه پایداری بدون سرلیست مورد نظر ائتلاف انتشار یابد و این به معنای چشمپوشی پایداری از معرفی یک گزینه بود که اولین تنازل جبهه پایداری از مواضع خود در جلسه بود. این پیشنهاد مرضیالطرفین مورد تایید شورای ائتلاف نیز بود.
وی با بیان اینکه مدلهای مختلف وحدت از سوی پایداری مطرح شد تا لیست با اشتراک ۲۹ نفره بر مبنای شاخصهای اصولی شکل بگیرد، ادامه داد: مدل اول، ایجاد فهرستی بر مبنای مشترکات فهرستهای قبلی بود. مدل دوم نیز انتخاب ده نفر از لیست پایداری توسط شورای ائتلاف و بالعکس (انتخاب ده نفر از لیست شورای ائتلاف توسط پایداری) و انتخاب ده نفر از لیست شورای ائتلاف با رعایت شاخصهای گفتمانی بود.
این عضو جبهه پایداری خاطرنشان کرد: اما در اقدامی عجیب، دوستان شورای ائتلاف با تاکید شدید و غلیظ بر لزوم قبول سرلیستشان اعلام کردند که بررسی لیست مشترک باید پس از قبول نفر سیام انجام شود. اصرار شورای ائتلاف بر این امر، باعث ایجاد بنبست در جلسه شد. دبیرکل جبهه پایداری نیز برای شکستهشدن بنبست پیشآمده و البته مصلحت بزرگ مهمتر که بعدها شاید در موردش بهتر بشود تحلیل کرد، بار دیگر از موضع خود تنازل و به شورای ائتلاف اعلام کرد که در صورت توافق کامل و اشتراک روی ۲۹ نفر بر مبنای شاخصها، جبهه پایداری نفر سیام و مورد تاکید شورای ائتلاف را هم در لیست مصلحتا قرار خواهد داد و نفی این نامزد از فهرستش را عمل نخواهد کرد.
نیلی تاکید کرد: تنازلهای پایداری در عمل با هیچ اقبالی مواجه نشد و شورای ائتلاف بدون حتی برداشتن یک گام وحدتبخش و رفتار تعاملی عینا پیشنهاد سهمدهی را که قبلا و در هفتههای گذشته شکست خورده بود را بدون ذرهای انعطاف و اندکی مصلحتبینی شرایط دوباره به جبهه پایداری ابلاغ میکرد.
وی افزود: احساس من این شد که با وجود حسن نیت و رفتار بیش از حد متعاملانه عزیزان پایداری، متاسفانه شورای ائتلاف در رفتاری وحدتزدا فقط به دنبال تحمیل یکطرفه لیست خود است و با ممانعت از نقشآفرینی جبهه پایداری در تعیین ۲۹ نفر، از پایداری میخواهد تا سهم خود را از لیست گرفته و در قبال مابقی فهرست کاملا سکوت کند!
این عضو جبهه پایداری با بیان اینکه تا پایان جلسه امروز با وجود چندین بار تنازل و کوتاهآمدنهای مکرر جبهه پایداری از ملاکهای خود، شورای ائتلاف حاضر به برداشتن حتی یک گام مثبت فراتر از مواضع هفته قبل خود نشد، تصریح کرد: شورای ائتلاف صرفا در صدد تحمیل شیوه خود به پایداری بوده است. اقدامات شورای ائتلاف از ابتدا با حذف اشتراکات هر دو فهرست و گرفتن تعهد از اعضای خود برای عدم حضور در لیست پایداری مانع اصلی شکلگیری وحدت بود و اصرارها و پیگیریهای قبلی و فعلی ما هنوز هیچ نتیجه مثبتی در عمل نداشته است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که «گره از پیشانی دلسوزان و دلسوختگان انقلاب و مردم مومن و خوب تهران بواسطه این تعاملات باز شود و دشمنان اصل نظام هم ناامیدتر شوند».
نظر شما