نانوایی‌ها باید برای دوری از بیماری کرونا متوجه چه نکاتی باید باشند.

نانوا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، مهم‌ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی‌ها عبارتند از:

۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.

۲- در نانوایی‌ها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

۳-  تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.

۴- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.

۵- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.

۶-  اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان‌های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.

۷- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.

۸- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف‌های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.

کد خبر 487641

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha