سخنگوی کمیسیون حقوقی مجلس رفتارهای نامتعارف در زیارت بقاع متبرک را مصداق نشر اکاذیب و امر خلاف واقع علیه تصمیم نهادهای رسمی کشور دانست و گفت: در این خصوص مجازات از دو ماه تا دو سال زندان برای افراد در نظر گرفته می‌شود.

جت الاسلام حسن نوروزی

به گزارش همشهری آنلاین، حجت‌الاسلام حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به برخی رفتارهای نامتعارف برخی افراد در زیارت بقاع متبرکه با توجه به شرایط فعلی کشور گفت: این موضوع از موارد نشر اکاذیب است چرا که نشر اکاذیب نشر دروغ علیه شخص یا نشر یک موضوع خلاف واقع در جامعه است که بتواند علیه افراد یا نهادهای رسمی تاثیر بگذارد.

وی افزود: نشر این گونه اعمال که شاهد آن بودیم نشر یک کار خلاف واقع علیه نهاد رسمی یعنی دولت است، چرا که دولت تصمیم گرفته است با تشکیل ستادی از شیوع این ویروس در جامعه جلوگیری کند، پس افرادی که به این رفتارهای نامتعارف دست می زنند و این موضوع را منتشر می کنند با نشر این کذب و این امر خرافه علیه مقامات رسمی کشور کار خلاف واقع انجام می دهند؛ در این خصوص برای این افراد مجازات از دو ماه تا دو سال زندان و تا ۷۴ ضربه شلاق در نظر گرفته می شود.

به گزارش ایسنا، اخیرا پس از شیوع ویروس کرونا در کشور نهادها و دستگاه های مرتبط از مردم خواستند که  برای جلوگیری از شیوع بیشتر در منازل خود بمانند و از شرکت در تجمع‌ها و اماکن عمومی پرهیز کنند، این شرکت در تجمع‌ها خود می‌تواند شرکت در نمازهای جمعه و زیارت بقاع متبرکه را شامل شود، اما در پی این موضوع عده‌ای با راه‌اندازی یک چالش در فضای مجازی تصاویری را از زیارت نامتعارف ضریح این بقاع متبرکه منتشر کرده و مخالفت خود را با توصیه‌های بهداشتی نهادهای مسئول ابراز کردند.

البته در روزهای گذشته افرادی که مرتکب اقدام غیر متعارف در حرم حضرت معصومه (س) و حرم امام رضا (ع)شده بودند، بازداشت شدند.

کد خبر 488832

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیب اجتماعی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین TR ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
    0 0
    این افراد به مصداق آیه شریفه سوره فرقان هستند که خداوند متعال میفرمایند : إِنْ هُمْ إِلاَّ کالاْءَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِیلاً. آنها مانند چهارپایان هستند بلکه نادان تر و گمراه تر هستند. گمان می کنی چون که گویی تو پند یکی لحظه در آن تأمل کنند کر و کور هستند غرق و حسل اولئک کالانعام بَلْ هُمْ أَضل (163)