مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰
۰ نفر

رئیس اتحادیه نانوایان البرز گفت: در اکثر نانوایی‌ها به‌جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقرشده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

نانوایی

به گزارش همهشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حجت‌الله نصیری اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، لزوم رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در محیط‌های پرتردد دوچندان شده است.

وی اظهار کرد: هرچند مردم می‌توانند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا از حضور در برخی از مکان‌های عمومی خودداری کنند ولی برای خرید نان چاره‌ای جز مراجعه به نانوایی ندارند.

رئیس اتحادیه نانوایان البرز توضیح داد: به‌تمامی واحدهای نانوایی دستورالعمل‌های بهداشتی لازم برای حفظ بهداشت کارکنان و مراجعه‌کنندگان ابلاغ‌شده است.

وی اضافه کرد: در اکثر نانوایی‌ها به‌جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقرشده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

نصیری تأکید کرد: مردم باید تا حتی‌الامکان برای پرداخت هزینه نان از جابه‌جایی پول نقد خودداری و از دستگاه کارت‌خوان استفاده کنند.

این مسئول گفت: مردم باید قبل از مراجعه به نانوایی حتماً با خود کیسه یا سفره برای جابه‌جایی نانی که می‌خرند به همراه بیاورند تا نان تازه در مجاورت آلودگی‌های احتمالی و... قرار نگیرد.

رئیس اتحادیه نانوایان البرز در ادامه با گلایه از کمیاب شدن مواد ضدعفونی‌کننده، گفت: در حال حاضر نانوایی‌های استان برای تأمین محلول‌های ضدعفونی‌کننده، دستکش و سایر اقلام بهداشتی با مشکل جدی مواجه هستند به همین دلیل از مسئولان درخواست می‌شود برای حفظ سلامت مردم هم که شده اقلام موردنیاز آن‌ها را در اختیارشان قرار دهند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی البرز هم از مردم خواسته با رعایت نکات زیر از انتقال ویروس کرونا از نانوایی به منازل خود جلوگیری کنند:

از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خودداری کنید.

از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و به رس‌های عمومی که معمولاً در نانوایی‌ها وجود دارد، پرهیز کنید.

اگر نان خریداری‌شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شستشو و ضدعفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر، ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد.

تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.

استفاده از توسترهای برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهی‌تابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه می‌شود.

کد خبر 488975

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha