سایت جنوب شرقی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به یک فروند جنگنده اف۱۸ اخطار داده است.

جنگنده اف ۱۸

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به یک فروند جنگنده اف۱۸ اخطار داده است.

این اخطار مربوط به روز اول فروردین سال جاری بوده و پدافند هوایی در جنوب کشور (خلیج فارس) طی چند مرحله به جنگنده اف١٨ (ملیت اعلام‌نشده) اخطار داده است و نهایتاً جنگنده از مرزهای هوایی ایران دور شده است.

این جنگنده به‌محض تهدید پدافند هوایی مبنی بر شلیک موشک در صورت پاسخ ندادن، مجبور به تغییر مسیر شده است.

فیلم اخطار به یک فروند جنگنده اف ۱۸ در بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه دوم سیما پخش شد که در زیر می‌توانید ببینید:

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
  • کدام پدافند هوایی ارتش، جنگنده متجاوز را از مرزهای کشور دور کرد؟

 مرکز پدافند هوایی ارتش در تنگه هرمز با اقدام قاطع خود یک جنگنده F۱۸ را از نزدیکی مرزهای کشورمان دور کرد. مرکز پدافند هوایی ارتش در جنوب کشورمان در عمق ۵۰ متری زمین در نزدیکی بندرعباس واقع شده است.

این جنگنده به محض تهدید پدافند هوایی مبنی بر شلیک موشک در صورت پاسخ ندادن، مجبور به تغییر مسیر شده است.

کد خبر 494785

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha