به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، پشت سرگذاشتن روزگار سخت شیوع کرونا فقط با همدلی و همراهی ممکن میشود. از نخستین روزهای اسفند که گیلان با هجوم ویروس تاجدار مواجه شده، همیاری و مهربانی نیکوکاران این خطه سر سبز نقشی شکوهمند بر تاریخ گیلان زمین به یادگار گذاشته است.
پویش خیریه «صدای سخن عشق» یکی از فعالیتهای انجام گرفته در این دوران است که با همراهی هنرمندان عرصه موسیقی برای کاهش رنج عدهای از افرادی که چرخ معیشتشان بر اثر شیوع کرونا از حرکت ایستاده، شکل گرفت. «بهرام کریمی» خواننده و آهنگساز گیلانی یکی از هنرمندانی است که با این پویش همراه شد.
آوایی چون «صدای سخن عشق»
کریمی درباره این پویش چنین گفت: همه گیری بیماری کرونا باعث شد تا بسیاری از اهالی گیلان، قرنطینه را جدی بگیرند. هرچند این قرنطینه، واجب و ضروری آثار حتمی و مثبتی در پی دارد، اما تبعات و آثار منفی تعطیلی مراکز کسب و کار و کاهش چشمگیر فعالیتهای اقتصادی بر کمیت و کیفیت معاش خانوادهها غیرقابل انکار است.
وی افزود: بسیاری از کسب و کارها به خاطر قرنطینه ناشی از کرونا تعطیل و اقشاری از جامعه همچون زنان سرپرست خانوار، کودکان کار و کارگران روزمزد، دچار بحرانهای اقتصادی چالش برانگیزی شده اند. این پویش قصد داشت که با جمع آوری کمکهای مردمی، به بخشی از این اقشار کمک رسانی کند. پویش خیریه «صدای سخن عشق» و کنسرتهای مجازی مربوط به آن، از سوم فروردین ماه آغاز شد و در شانزدهم فروردین ماه، به کار خود پایان داد.
کریمی اظهار کرد: چند گروه موسیقی و خوانندگان گیلانی نیز برای اطلاع رسانی درباره کرونا و این پویش خیریه و همچنین اعلام همبستگی با پرسنل زحمتکش و از جان گذشته مراکز درمانی، با اهدای آثارشان به این پویش پیوستند و برخی از رسانههای استانی نیز به صورت اختصاصی این پویش را پوشش دادند.
وی گفت: «عزیز قاسم زاده»، «گروه گس»، «محسن رسولی»، «محمد راد»، «امید حاجیلی»، «ارکستر باران» به خوانندگی «آرین رسولی»، «بیژن رحمتی لرد» و «آران» در قالب این پویش کنسرت دادند.
این هنرمند ادامه داد: برخی از این هنرمندان بخشی از عوائد کنسرتهای خود را به این پویش اختصاص دادند تا مخاطبان با دیدن این اجراها در صورت تمایل کمکهای نقدی خود را به حساب مؤسسه خیریه واریز کنند.
کریمی افزود: برخی از خوانندگان و گروههای موسیقی همانند گروه موسیقی فراغ، محسن رسولی، محمد راد، امید حاجیلی، آران و ارکستر باران، بخشهایی از عواید کنسرتهای پیشین خود را به این پویش تقدیم کردند.
وی ادامه داد: برخی دیگر (گروه گس، بهرام کریمی و گروه سنت) یک کنسرت استودیویی جدید، ضبط و اهدا کردند. در بازه زمانی سوم تا شانزدهم فروردین ماه، هر شب کنسرت مجازی یکی از این خوانندگان در فضای مجازی منتشر شد.
ترانهای به نام «کرونای»
کریمی درباره ترانههایی که برای همراهی با این پویش اجرا کرده است نیز گفت: شب سوم این پویش به اجرای من اختصاص داشت که در آن ترانههای «سارای»، «کوکوره کو» و «نوروزبل» و «کرونای» را اجرا کردم.
این هنرمند گیلانی اظهار کرد: مطمئناً اجرا در چنین شرایطی سخت است و محدودیتهایی دارد. تعداد نوازندگان را به حداقل رساندیم، سعی کردیم که فرآیند اجرا و ضبط صدا و تصویر طولانی نشود و تا جای ممکن، فاصلهها و نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنیم. از آنجا که زمان ضبط اجرای من با فراگیری کرونا همزمان شد، با در نظر گرفتن شرایط و برای رعایت احتیاط بیشتر، تصمیم گرفتم که یک اجرای دونفره داشته باشم. دوست خوب و هنرمندم، جناب آقای «احمدرضا سعیدی» که در چند کنسرت من به عنوان تنظیم کننده و نوازنده پیانو حضور داشتند، در این اجرا نیز همراهیام کرد.
کریمی در ادامه بیان کرد: کمکهای مالی جمع آوری شده نیز توسط مؤسسه خیریه ایزد دوستان شمال، به گروههای واجد شرایط و تحت حمایت این مؤسسه اهدا شد.
نظر شما