به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علیرضا زالی افزود: در تهران تداخل دستگاههای استانی و کشوری باعث شد تا برخی از مصوبات اجرا نشود و ما هم از این موضوع آگاه هستیم و معتقدیم که شرایط در تهران باید سختگیرانهتر باشد. ما مصوبه تعطیلی ادارات و حمل ونقل عمومی را داشتیم و قبل از تصمیمگیری هم با مسئولان ستاد ملی صحبت کرده و موافقت آنها را گرفته بودیم.
زالی ادامه داد: همان روزهای نخست یک ستاد هماهنگی تشکیل دادیم و خیلی از مسئولان دراین ستاد همانند دادستان، فرمانده نیروی انتظامی حضور پیدا کردند. ما درخواستمان از شما اعضای شورای شهر همراهی و هماهنگی با ستاد استانی است و از شما می خواهیم پشت ما بایستید واز ظرفیتتان برای کمک به ما استفاده کنیم.ر اگر شما هم در شورای شهر تهران موضوع تعطیلی حمل و نقل عمومی را جدی بگیرید و آن را کلید بزنید به کمک ستاد استان تهران آمدهاید.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به این که طرح فاصلهگذاری اجتماعی با بازه مطلوب هنوز محقق نشده است، اظهارکرد: این شتابی که این روزها مردم گرفتهاند برای ما مشکل ایجاد خواهد کرد. من هم میدانم که صحبت از فاصلهگذاری هوشمند در شهر تهران هنوز خیلی زود است زیرا خود فاصلهگذاری اجتماعی در تهران محقق نشده است. می دانم که سلامت اولویت اصلی هر انسان باید باشد و انسان سالم است که می تواند مولد اقتصاد و گرداننده چرخه اقتصادی باشد. همین امر باعث شد تا وزارت بهداشت مسئولیت ستاد را بر عهده بگیرد.
وی افزود: در تهران باید سختگیرانهتر عمل و از هر گونه شتابزدگی پرهیز کنیم و نکاتی که جامعه پزشکی مطرح میکند بیشتر مورد توجه قرار گیرد. من هم دلم می خواهد خیلی از دغدغههای شما را به کار بگیریم اما همه اینها در صورت داشتن پشتوانه متقنی مثل مصوبات شما محقق خواهد شد. ما کماکان اعتقادمان این است که راهبرد قرنطینه سازی راهبرد مثبتتر و موفقتری است زیرا هزینهها در صورت قرار گیری جامعه در معرض ابتلا بالا می رود.
زالی در خصوص سوال اعضا درباره بهشت زهرا گفت: نشستی را در مجموعه شهرداری تهران داشتیم و تاکنون آن چیزی که باید برای تغسیل انجام گیرد همان پروتکلهای بهداشتی است و همه جوانب موجود بهدرستی سنجیده شده است. ما هم قدردان زحمات مدیریت شهری در همه بخشها از جمله مدیریت پسماند هستیم.
وی ادامه داد: حمل و نقل عمومی بر اساس تجربه جهانی بزرگترین کانون انتقال ویروس شناخته میشود و من احساس می کنم شرایط حمل و نقل عمومی تهران، برای کنترل و مهار بیماری مناسب نیست.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران افزود: بر خلاف تصور شما مبنی بر اینکه ستاد هیچ کارگروهی ندارد باید بگویم که چندین کارگروه در ستاد استان تهران مشغول بررسی سناریوهای مختلف هستند. در صورتی که اقدامات سختگیرانه در پایتخت اعمال شود بیسیاری دچار مشکلات اقتصادی میشوند و بازتابهای منفی رخ خواهد داد.
وی افزود: بیماری کووید ۱۹ پس از رسیدن به نقطه پیک واوج بهسوی نقطه کفهای میرود و سیر نزولی خواهد داشت البته این که چه زمانی در تهران به پیک بیماری برسیم بستگی به عوامل مختلف و بازه زمانی اقدامات سختگیرانه دارد. اگر سه هفته اول شیوع بیماری مداخلات سنگین اعمال میشد، موثرتر بود و از نظر اقتصادی نیز رخدادهای کمتری را به همراه داشت.
زالی تاکید کرد: در روزهای اخیر شاهد افزایش بار مراجعان سرپایی، بستری و مراقبهای ویژه بودهایم. به این ترتیب اپیدمی در تهران کنترل نشده و در شیب فزاینده است. در سه روز گذشته آمار رو به رشد بوده که بخشی از آن مربوط به برگشت مسافران است. بیتردید باید از هرگونه شتاب زدگی پرهیز شود چرا که این مساله بحران را تشدید میکند.
نظر شما