به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، روزنامه فرهیختگان در یادداشتی تفصیلی درباره یکی از چهرههای جنجالی اصولگرایان طی سالهای اخیر منتشر کرد. او کسی نیست، جز علیاکبر رائفیپور.
نویسنده در ابتدا به چگونگی به شهرترسیدن او میپردازد و در اینباره مینویسد: «او با شور از رازهای نهفته در طراحی اسکناس یکدلاری سخن میگوید و رمز اعداد ۹ و ۱۱ و ۱۳ و مفهوم آنها در کابالا و فراماسونری و چگونگی پنهانکردن این نمادها در طراحی دلار را افشا میکند. رائفیپور بر پنهانکاری آیینها متمرکز بود و میکوشید از آنچه او نماد فرقههای مختلف بهخصوص فراماسونری میدانست، رمزگشایی کند».
در بخشی از این گزارش با اشاره به اینکه پیشینه رائفیپور نیز در هالهای از ابهام قرار دارد، تأکید میشود هرچند اطلاعاتی از سوابق تحصیلی او وجود دارد و گفته میشود در یکی از دانشگاهها حسابداری خوانده است، اما وی در شبکه افق صداوسیما به عنوان «استاد دانشگاه، نظریهپرداز، پژوهشگر حوزه دشمنشناسی و آخرالزمانشناسی، بنیانگذار مرکز مطالعات آسیای غربی و آفریقای شمالی موسوم به «وانا»، عضو سابق هیئتعلمی مرکز مطالعات راهبردی آمریکا، ایجادکننده و مدرس واحدهای درسی «دشمنشناسی»، «تاریخچه استکبار» و «مدیریت رسانه» در دانشگاه امام صادق(ع)، آیندهپژوه تحرکات صهیونیسم جهانی و مدیر مؤسسه «مصاف ایرانیان» معرفی شده است.
نویسنده همچنین به ورود رائفیپور به حوزههای مختلف میتازد و از او نقل میکند که کار او تهدیدشناسی در سایر حوزههاست.
فرهیختگان در ادامه نقدش تأکید میکند «رائفیپور همان منهج فکری را که در فراماسونشناسی داشته، به تحلیل دیگر حوزهها تسری داده و با همان ابزار وارد این معرکهها شده است. در مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... نیز دیگر از نظر او مسائل چندبعدی و پیچیده نیستند، بلکه مشکلات و تهدیدها ناشی از صفآرایی جناح خیر در برابر جناح شر است که باید با رویکرد تهدیدشناسی وارد شد و توطئههای شر را باطل کرد».
وی در بخش دیگری از نقدش به رائفیپور، مینویسد: «این رویه خلاف مشی و مرام رهبری است که فردی، با وجود فقدان تخصص در حوزههای مختلف، در جایگاه استادی بنشیند و برای مخاطبان، اظهارفضل کند».
نویسنده با طرح این موضوع که رائفیپور خود را آیندهپژوه معرفی میکند و مدعی شده پیشتر ظهور داعش را پیشبینی کرده است، این ادعای او را بهسخره میگیرد و تأکید میکند در هیچ کدام از اظهارات وی، مصداقی برای ادعای او پیدا نمیشود.
در بخش دیگری از این نقد به عدم تمایل دیگران برای نقد وی اشاره میشود که «یکی از دلایل این موضوع، ادبیات تهاجمی و خشن رائفیپور در مقابله با دیگری خود است. «خرحزباللهی»، «سگسکولار»، «سلبریدی» و «غربگدا» از واژگانی است که رائفیپور در تخاطب با دیگریِ خود از آنها استفاده کرده است. از سوی دیگر، رائفیپور در فضای مجازی هواداران بسیار متعصبی دارد که به کوچکترین نقدی شدیدترین واکنشها را نشان میدهند و تا حدی منتقدان را به دالان سکوت هدایت میکنند».
این روزنامه واحد موسیقی، واحد کشاورزی و امنیت غذایی، واحد خانواده، واحد نرمافزار، واحد دشمنشناسی، ساخت سلاح و پرینتر سهبعدی و سامانه پاداسکای را تنها بخشی از فعالیتهای مؤسسه مصاف ایرانیان با مدیریت علیاکبر رائفیپور دانسته که تحت عنوان فعالیت در حوزه مهدویت و دشمنشناسی شکل گرفته و از اینکه مؤسسهای در این همه فعالیت متنوع و بیارتباط به هم ورود کرده ابراز شگفتی کرده است.
به گفته نویسنده، رائفی پور که در سایتش اعلام شده «به سؤالات شخصی و خصوصی در مورد رائفیپور پاسخ داده نخواهد شد» در یک سخنرانی جزئیات فیلم خودکشی کاووس سیدامامی را تشریح و در چند توییت متن ایمیلهای کاوه مدنی را افشا میکند. اینها دیگر چیزهایی نیستند که در حوزه صلاحیت و اختیارات یک پژوهشگر، یک سخنران یا مدیر یک مؤسسه خصوصی و غیرانتفاعی باشد! ورود به این مباحث، یعنی واردشدن در بازی امنیتی و نقش کارگزار اطلاعاتی برای خود تعریفکردن!
نظر شما