نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که در اتاق‌ها یا محل‌های شلوغی که امکان تهویه هوا در آنها وجود ندارد، ویروس کرونا زمان بیشتری در فضا باقی می‌ماند.

مردم كرونا ماسك

به گزارش همشهری آنلان، ایرنا به نقل از بلومبرگ نوشت: این پژوهش، فرضیه انتشار کرونا از طریق ذرات معلق در هوا را تقویت می‌کند. محققان دو بیمارستان در ووهان چین ذرات شناور آلوده به ویروس کرونا را در فضای توالت‌های بیمارستان و اتاق‌هایی که کادر پزشکی لباس‌ها و تجهیزات حفاظتی را عوض می‌کنند، یافته‌اند.

نتایج این پژوهش روز دوشنبه منتشر شد اما در مورد احتمال انتقال کرونا از طریق ذرات آلوده معلق در هوا توضیحی نداد. محققان اعلام کرده‌اند که یافته‌های آنها اهمیت تهویه هوا، محدود کردن تجمع افراد و ضدعفونی دقیق محیط را یادآوری می‌کند.

از زمان شیوع کرونا در ماه‌های اخیر، انتشار این ویروس از طریق هوا یکی از موضوعات مورد بحث بوده است. در حالی که کرونا تاکنون بیش از ۳ میلیون نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده است، دانشمندان همچنان تلاش می‌کنند تا به اطلاعات تازه‌ای در مورد نحوه انتشار این ویروس دست پیدا کنند. همچنین بیش از ۸۹۳ هزار نفر از مبتلایان بهبود یافته و حدود ۲۰۹ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر 505793

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha