یک شرکت چینی همزمان با آزمایش‌های بالینی برای تولید گسترده واکسن کرونا آماده می‌شود.

واكسن

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، شرکت «سینوواک بیوتک» ادعا می کند پاسخ برای مقابله با بزرگترین دشمن کنونی بشریت، ویروس کرونا، را یافته است.

این شرکت دارویی یکی از چهار شرکتی است که اجازه آزمایش و تولید واکسن مقابله با ویروس کرونا را از مقامات چینی دریافت کرده است. این گروه به رسانه‌ها گفته است در حال حاضر توان تولید ۱۰۰ میلیون واکسن مقابله با ویروس کرونا در سال را دارد و می‌تواند جهان را نجات دهد.

«سینوواک بیوتک» که یک شرکت خصوصی است، در سال ۲۰۰۹، نیز با پیشی گرفتن از رقبا موفق شد برای اولین بار واکسن مقابله با «آنفولانزای خوکی» H1N1 را در بازار عرضه کند.

آزمایشگاه‌های این شرکت در شمال چین و در حومه شهر چانگ پینگ قراردارد. مسئولان این آزمایشگاه به خبرنگار خبرگزاری فرانسه گفته اند که تاکنون ده‌ها هزار واکسن مقابله با ویروس کرونا را تولیدکرده اند. نام آن راهم «کوروناوک» گذاشته اند.

هرچند هنوز روند آزمایش‌های بالینی این واکسن به پایان نرسیده است اما این شرکت برای اینکه نشان دهد به محصولش اطمینان دارد و توان تولید میلیونی را نیز دارد، تولیدات واکسن برای عرصه به بازار را آغاز کرده است.

صدها شرکت تولید دارو در جهان می خواهند اولین تولیدکننده واکسن برای مقابله با ویروس کرونا باشند و تحقیقاتشان را هفته هاست که آغاز کرده اند اما به گفته موسسه بهداشت استوایی لندن، شرکت هایی که آزمایش‌های بالینی این واکسن را انجام می دهند، در جهان انگشت شمارهستند.

یکی از آنها شرکت چینی سینوواک بیوتک است.

این شرکت اعلام کرده است در آزمایش‌های بالینی با نتایج درخشانی مواجه شده است. به گفته مقامات این شرکت چینی، ابتدا اثرات واکسن روی میمون‌ها امتحان شد و پس از آن از اواسط ماه آوریل، در شهر جیانگ سو در شرق چین، آزمایش‌ها روی ۱۴۴ شهروند داوطلب آغاز شده است.

با این حال، این شرکت هنوز هیچ تاریخ مشخصی برای توزیع واکسن‌های تولیدی در بازار ارائه نکرده است.

سازمان بهداشت جهانی، چندین بار در هفته‌های اخیر اعلام کرده است برای کشف و توزیع واکسن مقابله با ویروس کرونا، دست کم باید تا سال آینده میلادی منتظرماند. به گفته این سازمان بین المللی تولید واکسن بین ۱۲ تا ۱۸ ماه زمان می برد.

منگ وینینگ، مدیر تجارت بین الملل سینوواک بیوتک به خبرنگار خبرگزاری فرانسه می گوید که این شرکت امیدوار است تا پایان ماه ژوئن موفق به گذراندن مراحل یک و دو آزمایش‌های بالینی شود. مراحلی که در آن با توجه به استانداردهای جهانی محققان اطمینان حاصل می کنند که این دارو خطری برای بشریت ندارد. در مرحله سوم و پایانی باید این دارو را روی افرادی که مبتلا به ویروس کرونا هستند، آزمایش کرد.

آقای وینینگ می گوید یکی از چالش‌های اصلی شرکت این است که روند ابتلای شهروندان به ویروس در چین بسیار پایین است و یافتن داوطلب در میان کسانی که مبتلا به کووید-۱۹ هستند، در این کشور کار راحتی نیست.

کد خبر 506743

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یکی از مردم IR ۲۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
    1 0
    اینها مردم دنیا رو چی حساب کردند؟!میخوان زودتر واکسن رو روانه بازار کنن و سود ببرن
  • US ۲۳:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
    1 0
    من يكي نميزنم