به گزارش همشهری آنلاین، دانشآموزان و والدین آنها در شرایط فعلی دو دغدغه بزرگ دارند که بازتاب آنها در پیامهایی که برای همشهری آنلاین میگذارند منعکس شده است. دغدغه اول آنها وضعیت برگزاری امتحانات پایان سال است. گروهی خواهان لغو امتحانات به صورت کلی و تکرار سال تحصلی در سال آیندهاند، گروهی خواهان برگزاری امتحانات به صورت آنلاین هستند و گروهی نیز خواهان برگزاری امتحانات به صورت حضوری هستند. این دانشآموزان و خانوادهها برای نظر خود استدلالهای متفاوتی دارند که همه آنها منعکس شده است.
اما دغدغه دوم آنها وضعیت آموزش از طریق اپلیکیشن شاد است. از میان افرادی که با همشهری آنلاین در ارتباط هستند تعداد انگشتشماری از این اپلیکیشن راضی هستند و تقربیا اکثریت مطلق به دلایل گوناگون منتقد این برنامه آموزشی هستند. عدم امکان تهیه موبایل هوشنمند، کند بودن سرعت اینترنت، گرانی خرید بستههای انیترنتی، عدم تخصص معلمان و دانشآموزان برای آموزش مجازی،ْ مشکل تبادل نظر و پرسش و مانند آن موضوعاتی است که دانشآموزان بدان اشاره دارند.
اینک در شرایطی که به آستانه برگزای امتحانات رسیدهاند معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خبر از حل شدن مشکلات این شبکه آموزشی به مرور زمان میدهد
به گزارش ایلنا، رضوان حکیم زاده درباره مشکلات استانهای مختلف برای اتصال به شبکه شاد و همچنین تداوم جریان آموزش از طریق بسترهای فناوری و فضای مجازی گفت: با تلاشهای صورت گرفته شبکه «شاد» راه اندازی شد که در هفته نخست مشکلاتی برای پیوستن دانش آموزان و معلمان وجود داشت.
وی ادامه داد: با پیگیریهای شبانه روزی و همچنین پشتیبانیهای فنی، این مشکلات به مرور زمان کاهش و در نتیجه تعداد معلمان و مدرسین این شبکه افزایش پیدا کرده است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در برخی مناطق کشور امکان دسترسی به اینترنت و فناوریهای نوین وجود ندارد اظهار کرد: از اسفند ماه دستورالعملی را برای تداوم آموزش در مناطقی که به فناوریها دسترسی ندارند ارسال کردهایم تا بر اساس آن، برای این دسته از دانش آموزان اقدامات جبرانی انجام شود.
حکیمزاده به همراهی و همکاری رسانه ملی در آموزش از راه دور اشاره کرد و گفت: همزمان با شبکه شاد، با تلاشهایی که همکاران صدا و سیما انجام میدهند، پخش روزانه برنامههای آموزشی از طریق تلویزیون را دنبال میکنیم تا دربسیاری از استانها که شبکه سراسری قابل دسترس است، بتوانند آموزشهای لازم را دریافت کنند.
وی اضافه کرد: با اضافه شدن شبکه شاد به مجموع اقداماتی که از قبل برای آموزش انجام میشد، امکان نظارت بهتر، هماهنگی بیشتر و انسجام بخشیدن به فعالیتهای آموزشی اتفاق افتاده است و بستر بسیار مناسبی را برای در اختیار قرار دادن محتواهای مفید فراهم کرده است. این محتواها در اختیار معلمان قرار می گیرد و خود معلمان نیز از سراسر کشور میتوانند در تولید آنها مشارکت کنند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در یک برنامه رادیویی از مشارکت معلمان در تولید محتواهای آموزشی گفت و تاکید کرد: در گذشته معلمان زیادی بودند که کارهای بسیار ارزشمندی داشتند اما کسی آن ها را نمیدید اما امروز این امکان فراهم شده است که هر نوآوری، خلاقیت و روش تحصیل مناسب از طریق شبکه شاد در سطح کشور مورد استفاده قرار بگیرد و این یکی از مزایا و امکانات استفاده از فناوری است.
نظر شما