عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز تاکید کرد: گونه‌های گیاهی در حال انقراض مزایای زیادی دارند که از جمله می‌توان به عنوان منبع ژن‌های حیاتی برای بهبود محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار داد.  

گیاهان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سعیده علیزاده‌سالطه، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه گردشگری مبتنی بر طبیعت، طیف متنوعی از تاثیرات محیط زیستی منفی را در بر داشته و می‌تواند خطر انقراض را برای گیاهان موجود افزایش دهد.  

علیزاده‌ متذکر شد: جمع آوری گیاهان از مجموعه‌های در حال حفاظت توسط بازدید کنندگان به عنوان تهدید تلقی می‌شود.  

وی گفت: انقراض گیاهان می‌تواند باعث تغییر شدید در اکوسیستم شود و از بین بردن یک گونه حیوانی یا گیاهی از اکوسیستم، بر زندگی دیگر موجودات که با آن‌ها در ارتباط هستند نیز اثرگذار است.  

استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بیان کرد: طبق اعلام ایالات متحده، از بین رفتن یک گونه‌ گیاهی منجر به از دست رفتن ۳۰ گونه دیگر از جمله حشرات، گیاهان و دیگر گونه‌های جانوری می‌شود.  

وی در خاتمه با برشماری برخی از مزایای گیاهان، اظهار کرد: گیاهان اکسیژنی که تنفس می‌کنیم و غذایی که می‌خوریم را فراهم کرده و مبنای بسیاری از داروهای شیمیایی گیاهان دارویی هستند.

کد خبر 507834

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha