به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، فاطمه زرینآمیزی اظهار کرد: کلاسهای درس دانشآموزان از اول اسفند پارسال به صورت غیرحضوری در حال برگزاری است و پوشش اینترنت در همه جای کشور وجود ندارد. به همین دلیل ممکن است آموزش و پرورش از محتوای پایه دوازدهم مباحثی را حذف کند و ما هر گونه تغییر در حذفیات را که از سوی آموزش و پرورش به سازمان سنجش ارسال شود و هر گونه تغییر در محتوای آزمون سراسری را اعلام خواهیم کرد.
وی در ادامه با بیان این که سازمان سنجش به دنبال تقاضای داوطلبان برای تغییر زمان آزمونها پیشنهادی را به ستاد ملی کرونا ارسال کرد که در جلسه ۱۴ اردیبهشت تصویب شد، افزود: بر این اساس آزمون دکتری روز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه، کارشناسی ارشد روزهای پنجشنبه و جمعه دوم و سوم مرداد ماه، آزمون سراسری روزهای پنجشنبه و جمعه ۳۰ و ۳۱ مرداد ماه و آزمونهای فنی و حرفهای و کارشناسی ناپیوسته در تاریخ ۱۴ شهریور ۹۹ برگزار میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه زمان دریافت کارت شرکت در آزمونها هنوز مشخص نیست و زمان آن با اطلاعیههایی که در سایت سازمان سنجش قرار میگیرد به اطلاع داوطلبان میرسد، گفت: تسهیلاتی را برای آزمون دکترا و کارشناسی ارشد در اختیار داوطلبان قرار دادیم.
زرینآمیزی ادامه داد: داوطلبان آزمون دکتری تا پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه فرصت دارند متقاضی تغییر حوزه انتخابی خود باشند و به این منظور باید به سایت سازمان سنجش مراجعه و حوزه امتحانی را تغییر دهند. برای آزمون کارشناسی ارشد این تسهیلات ارائه شد و ۱۰ هزار و ۴۰۰ داوطلب حوزه امتحانی را تغییر دادند که این امکان در فرصتهای اول تا سوم اردیبهشت فراهم شد.
سخنگوی سازمان آموزش سنجش کشور درباره زمان اعلام نتایج، آغاز ثبتنام و اینکه آیا شروع سال تحصیلی با تاخیر خواهد بود، اظهار کرد: بر اساس زمانبندی اعلام نتایج، پس از برگزاری آزمون پروسه انتخاب رشته و اعلام نتایج را انجام میدهیم. برخی رشتهها نیمه متمرکز هستند و آزمونهای عملی دارند و قطعاً تاخیر در اعلام نتایج داریم. همچنین دانشگاهها در نیمسال دوم فارغالتحصیل نداشتند. بنابراین ممکن است شرایط پذیرش در نیمسال اول را نداشته باشند و پذیرش در ماه بهمن سال آینده انجام شود.
وی افزود: هنوز زمان اعلام نتایج مشخص نیست. چون آزمونی برگزار نشده است اما برای آزمون دکترا پروسه ۲.۵ تا ۳ ماه برای اعلام نتایج نیاز داریم.
زرینآمیزی درباره آزمونهای فنی و حرفهای و کاردانی به کارشناسی هم عنوان کرد: در این بخش بیشتر رشتهها به صورت سوابق تحصیلی است و مشکلات کمتر است. همچنین در آزمون دکترا ۱۷۹ هزار و ۶۰۳ نفر، کارشناسی ارشد ۶۱۸ هزار و ۶۶۶ نفر و آزمون سراسری یک میلیون و ۱۱۳ هزار و ۲۶۲ نفر شرکت کردند.
نظر شما