البته با باقالای پخته ترکیبهای خوشمزه دیگری هم میتوان درست کرد که خاصیت بیشتری هم داشته باشد؛ بنابراین امسال برای تنوع هم که شده باقالا پخته را با روش جدید درست کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 400 گرم باقالای تازه ریز با پوست دوم
- 15 گرم یا یک قاشق سوپخوری کره مارگارین
- 4 تا 5 عدد پیازچه بزرگ حلقهحلقه شده
- یک قاشق سوپخوری گشنیز تازه خردشده
- یک قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. باقالاها را از پوست دوم جدا کرده، در قابلمهای حاوی محلول آب و کمی نمک بپزید. در این فاصله پیازچهها را نیز پاک کرده، پس از شستن، آنها را حلقهحلقه کنید.
2. باقالاها را پس از اطمینان از پختهشدن، داخل سبدی آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شود، سپس پوست آنها را جدا کنید.
نکته: مرحله پوستکندن باقالا را میتوانید قبل از پخت آن انجام دهید. برای این کار کافی است مقداری نمک روی باقالای خام با پوست بریزید و چند دقیقه صبر کنید سپس با ایجاد شکافی کوچک در پوست باقالا با ناخن دست، مغز هرکدام بهراحتی خارج میشود. پس از آن، مرحله پخت باقالا را در آب و نمک انجام دهید.
3. تابه کوچکی آماده کنید و پس از ریختن کره در آن، تابه را روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا آب شود، سپس پیازچههای حلقهحلقهشده را در کره بریزید و مقداری تفت دهید. برای این کار 2 تا 3 دقیقه زمان کافی است.
پس از آن، باقالای سبز و سپس گشنیز و نعنای تازه را همراه پودر زیره و کمی نمک اضافه کنید و مقدار کمی حرارت دهید. در پایان روغن زیتون را افزوده، بعد از ریختن در ظرف موردنظر، بههمان صورت داغ سرو کنید.
ارزش غذایی هر پرس:
انرژی | پروتیین | چر بی | کربو هیدرات | فیبر | قند | کلسیم |
122 کیلو کالری | 7/7 گرم | 5/4گرم | 11/3گرم | 6/2 گرم | 1/5 گرم | 60 میلی گرم |