به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عباس مسعودی کارشناس بهداشت محیط گفت: محل کار مکانی است که افراد ساعتهای زیادی را در آن میگذرانند و احتمالا با افراد زیادی نیز سروکار دارند. با توجه به اینکه تماس با سطوح آلوده یا تماس مستقیم با افراد بیمار یا مشکوک به ویروس کرونا از راههای اصلی انتقال این ویروس است، برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به این ویروس باید توصیههای بهداشتی رعایت شده و یا سعی شود در محلهای کار به اجرا گذاشته شود.
وی اظهار کرد: سطوح (مثل میزها) و اشیا (مثل تلفن و کیبوردها) باید به طور منظم با ضدعفونیکنندهها پاک شوند، چون دست زدن به سطوح آلوده توسط کارکنان و مشتریان یکی از راههای اصلی پخش ویروس کروناست و باید تمهیداتی برای تمیز و ضدعفونی کردن این سطوح به طور مرتب در نظر گرفته شود.
مسعودی ادامه داد: شرایط شستوشوی منظم و کامل دستها با آب و صابون یا استفاده از ضدعفونیکنندهها در محیطهای کاری باید فراهم شود و افراد پیوسته این کار را انجام دهند، نصب پوستر در محل کار در ارتباط با شستوشوی صحیح دستها و رعایت بهداشت تنفسی، اطمینان از پر بودن ظروف مایع دستشویی یا سایر مواد ضدعفونیکننده از دیگر مواردی است که نباید فراموش شود.
این کارشناس بهداشت محیط دست ندادن و روبوسی نکردن با همکاران و دیگر افراد، رعایت حداقل فاصله اجتماعی (یک تا دو متر)، عدم تماس دست با دهان، بینی و چشم و نیز استفاده نکردن از وسایل مشترک (مانند خودکار، صندلی، کیبورد و غیره)، مواد خوراکی مشترک (مانند قند و غیره) و ظروف مشترک (مانند لیوان) را از دیگر مواردی بیان کرد که باید در محلهای کاری رعایت شود.
مسعودی با بیان اینکه رعایت بهداشت تنفسی در محیط کار بسیار مهم است، افزود: کارکنان باید از ماسکهای تنفسی در محل کار خود استفاده کنند و از کارفرمایان و کارکنان خواسته شود تا از وجود ماسکهای تنفسی و دستمال کاغذی در محل کار و نیز وجود سطل زباله دردار پدالی به منظور دفع بهداشتی این موارد اطمینان حاصل کنند.
به گفته وی، کارکنان باید در صورت بروز هریک از نشانههای ویروس کرونا هرچند به صورت خفیف، از حضور در محل کار دوری کنند و کار خود را به صورت دورکاری انجام دهند. در صورتی که هریک از کارکنان هنگام ورود به محل کار دارای علائم حاد تنفسی هستند، آن فرد را از سایر کارکنان جدا کنند و فورا به مراکز بهداشتی درمانی بفرستند.
نظر شما