معاون وزیر صمت گفت: هدف‌گذاری برای ورود ۱۰۰ شرکت به بورس برای عرضه اولیه یا انتشار اوراق تا پایان امسال انجام شده است.

بورس

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، سعید زرندی در جلسه توسعه تأمین مالی بخش تولید از طریق بازار سرمایه که با حضور علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، گفت: در بررسی‌های سال گذشته مشخص شد که مهم‌ترین مشکل و مسأله بخش صنعت و در کل بخش تولید و تا حدودی بخش تجارت موضوع نقدینگی است و این در حالی است که کشور با حجم بالایی از نقدینگی مواجه است که این یک تناقض (پارادوکس) ویژه‌ای را به وجود آورده است.

  • بازار سرمایه؛ ابزاری برای سوق دادن سرمایه‌های خرد به سمت تولید

وی با یادآوری اینکه روش‌های متعددی برای سوق دادن سرمایه به سمت تولید وجود دارد که دنیا از این روش‌ها بهره می‌برد، گفت: سوق دادن سرمایه‌های خرد به سمت واحدهای تولیدی یکی از این روش‌ها است که بهترین ابزار برای موضوع بازار سرمایه است.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با اشاره به اینکه در چند سال اخیر شاهد رشد مناسبی در بازار سرمایه بوده‌ایم، تصریح کرد: در همین دو سه ماهه اول امسال رشد خوبی را در بورس مشاهده کرده ایم، اما باید عمق بازار سرمایه را به مراتب زیادتر کنیم.

  • تشکیل دفتر تأمین منابع مالی برای کمک به واحدهای تولیدی در استفاده از بازار سرمایه

زرندی افزود: در مجموعه معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت دفتر تأمین منابع مالی را شکل دادیم تا بتوانیم به واحدهای تولیدی برای استفاده از بازار سرمایه کمک کنیم که اقدامات خوبی در این حوزه انجام شد و برنامه‌هایی هم در دست اقدام و پیگیری داریم.

  • ضرورت توسعه فرهنگ استفاده از بازار سرمایه

وی با تأکید بر اینکه توسعه فرهنگ استفاده از بازار سرمایه را در دستور کار داریم، گفت: ظرفیت‌های خوبی در داخل داریم که اگر به سمت تولید سوق داده شوند شاهد تغییر و تحول مثبتی خواهیم بود و باید به سمت استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها برویم.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت ادامه داد: از طرفی نباید بگذاریم رشد حبابی در بورس رخ دهد و بورس به سمت واقعی شدن حرکت کند و سهام اصیل رشد کند.

زرندی اضافه کرد: می‌خواهیم هر هفته یک اتفاق خوب در بورس بیفتد و هر هفته یک شرکت تولیدی در بورس پذیرش شود یا هر هفته اوراق یک شرکت منتشر شود، اما به شرط اینکه هم شرکت‌های تولیدی آماده باشند و هم بورس همراهی لازم را داشته باشد.

وی گفت: بدین منظور ۳ هزار و ۸۰۰ شرکت را هدفگذاری کرده ایم که ۱۴۸ شرکت در فراخوان و گام نخست، اعلام آمادگی کرده اند و ان شاء لله این جلسه آغاز یک حرکت جدید در تولید کشور خواهد شد و اگر بتوانیم ۱۰۰ شرکت را تا پایان سال به صورت عرضه اولیه یا اوراق مشارکت وارد بورس کنیم تحول عظیمی به وجود آورده ایم.

  • حوزه تولید می‌تواند پیشتاز عمق بخشیدن به بازار سرمایه باشد

معاون طرح و برنامه وزارت صمت با تأکید بر اینکه عزم جدی برای رقم زدن شرایط جدید برای اقتصاد ایران وجود دارد، گفت: حوزه تولید می‌تواند پیشتاز عمق بخشیدن به بازار سرمایه باشد و عزم جدی هم در بخش خصوصی و هم مجموعه حاکمیت و دولت برای تحقق این موضوع وجود دارد.

کد خبر 516895

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha